Chciałem podrzucić pracę.... a tu psikus
"W związku z nadużywaniem przez Pana dopuszczalnych form/czatu korzystania z forum- tj. dodawanie tam ogłoszeń, Pana konto następnym razem zostanie zablokowane. Jednocześnie informuję, że dodawanie ogłoszeń jest dostępne tylko w zakładce ogłoszenia oraz za pośrednictwem reklamy.
Od niedawna oferujemy nową formę reklamy- reklama na forum + wyróżnienie. Ogłoszenie wyświetla się jako wpis sponsorowany na forum, wyświetla się na stronie głównej ogłoszeń- na górze listy ogłoszeń, wyróżnione jest kolorem..
Reklama na forum + wyróżnienie (maksymalna skuteczność):
Wyświetlenie jako wpis sponsorowany na forum
Wyświetlenie na stronie głównej ogłoszeń
Wyświetlanie na górze listy ogłoszeń
Wyróżnienie kolorem
Wyróżnienie na stronie kategorii
7 dni- 459 NOK (230 PLN)
14 dni- 579 NOK (290 PLN)
1 m-ąc- 859 NOK (430 PLN)
3 m-ce- 1699 NOK (850 PLN)
Pół roku- 2999 NOK (1500 PLN)
Rok- 4900 NOK (2500 PLN)"
Poszę w takim razie zablokować mi konto.
"W związku z nadużywaniem przez Pana dopuszczalnych form/czatu korzystania z forum- tj. dodawanie tam ogłoszeń, Pana konto następnym razem zostanie zablokowane. Jednocześnie informuję, że dodawanie ogłoszeń jest dostępne tylko w zakładce ogłoszenia oraz za pośrednictwem reklamy.
Od niedawna oferujemy nową formę reklamy- reklama na forum + wyróżnienie. Ogłoszenie wyświetla się jako wpis sponsorowany na forum, wyświetla się na stronie głównej ogłoszeń- na górze listy ogłoszeń, wyróżnione jest kolorem..
Reklama na forum + wyróżnienie (maksymalna skuteczność):
Wyświetlenie jako wpis sponsorowany na forum
Wyświetlenie na stronie głównej ogłoszeń
Wyświetlanie na górze listy ogłoszeń
Wyróżnienie kolorem
Wyróżnienie na stronie kategorii
7 dni- 459 NOK (230 PLN)
14 dni- 579 NOK (290 PLN)
1 m-ąc- 859 NOK (430 PLN)
3 m-ce- 1699 NOK (850 PLN)
Pół roku- 2999 NOK (1500 PLN)
Rok- 4900 NOK (2500 PLN)"
Poszę w takim razie zablokować mi konto.