Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Ustawienie Anteny Satelitarnej HJELP - Norwegia

Czytali temat:
Mieczyslaw Jarosz Piotr Kibiłko Adam Snochowski Przemyslaw Koladka Paweł Stawiński Jan Dariusz Kumkowski-Leonarczyk (1396 niezalogowanych)
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
Witam, zna ktoś osobe która zajmuje sie ustawianiem anten satelitarnych w stavanger? Sprawa polega na tym że. Posiadam Dużą antenę na 6 konwerterów, chyba 80no i nie potrafię jej ustawić. Nie jest to proste.. w polsce ustawiałem wiele razy anteny ale z czymś takim sie nie spotkałem jeszcze.. proszę o pomoc lub namiary.. dziekuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Piotr Nowak
(piotrikuba1)
Wiking
hej.

ile masz dokładnie konwenterów?
jeżeli 5 to środkowy ustaw na hot bird 13 W
jak nie da sie to pisz to się jakos umówimy

pozdro Piotr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
własnie tak się zastanawiałem że było źle dltego że byem na bocznym konwerterze. więc.. ustawiam konwerter na środek anteny. resztę mogę odczepić? dalsze regulacje znam. tylko własnie zdziwiła mnie liczba konwerterów które są przy czaszy. każdy jest zwrócony na inny stopień w stosunku to czaszy anteny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(dawidderkacz)
Nowicjusz
po długim szukaniu w internecie dowiedziałem się że posiadam antenę toroidalną, czyli tą z dwiema czaszami, i 6 konwerterami, czy ktoś wie jak to ustawić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok