Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie można kupić bezpieczniki? - Norwegia

Czytali temat:
rys. . Jon Doe Karol Pitek Slawek Slawko Agnieszka Kajka Joanna Kuchnicka Kasia Tłumacz pawel piotr Przemek Przemek ja ja Malwina Malminska Bozenka wiktoria wojcieszek20 (12393 niezalogowanych)
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Tak jak w temacie, poszukuje sklepu, gdzie można kupić bezpieczniki. No chyba ze znajdzie sie ktoś łaskawy co może odsprzedac mi jeden może dwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
sylwek Malishito
(simontl)
Nowicjusz
DamjansPL napisał:
Tak jak w temacie, poszukuje sklepu, gdzie można kupić bezpieczniki. No chyba ze znajdzie sie ktoś łaskawy co może odsprzedac mi jeden może dwa
określsie chłopaku jakie bezpieczniki do auta czy do instalacji domowej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najłatwiej w Urzędzie Bezpieczeństwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
DamjansPL napisał:
kazda wieksza rema 1000, kazde kiwi i tym podobne, class ohlson, smart club, biltema, jula, bauhaus, te samochodowe dodatkowo znajdziesz w torshov, mekonmen, stacja benzynowa...

rozumiem ze przyjechales do Norwegii dwa dni temu i dlatego jeszcze jestes kompletnie zielony...

www.clasohlson.com/no/b/elektro/installa...-sikringer-passdeler

www.clasohlson.com/no/El-sikring/Pr221063010

LUDZIE, KU**A, UZYWAJCIE MOZGU, GDZIE KUPICIE BEZPIECZNIKI W PL??? W WIEKSZYM MARKECIE TAM GDZIE ZAROWKI LEZA... TU JEST DOKLADNIE TAK SAMO.... Niebawem beda sie pytac o najblizsza piekarnie, no bo gdzie chlebek mozna kupic....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
W Norwegii jestem od jakiegoś czasu, za to problem z bezpiecznikiem( Subwoofer) mam od wczoraj, wczesniej nie zwracalłem uwagi na rzeczy tego typu... Dzieki za pomoc. Ps. Piekarnie mam pod domem, mogę ci dać namiar.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Subwoofer od kina domowego mi siadł.
Rozkreciłem i okazalo sie ze to bezpiecznik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
DamjansPL napisał:
W Norwegii jestem od jakiegoś czasu, za to problem z bezpiecznikiem( Subwoofer) mam od wczoraj, wczesniej nie zwracalłem uwagi na rzeczy tego typu... Dzieki za pomoc. Ps. Piekarnie mam pod domem, mogę ci dać namiar.
biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Bilelektrisk/Sikring/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
(Yatsek)
Maniak
DamjansPL napisał:
Subwoofer od kina domowego mi siadł.
Rozkreciłem i okazalo sie ze to bezpiecznik.

ja juz mam dosyc... 3 posty i kazdy o czym innym.. najpierw bezpiecznik - domowy, pozniej ze do auta a teraz ze kino domowe.... sam sobie szukaj... mnie juz sie odechcialo.... trzeba bylo napisac za pierwszym razem czego chcesz.... nikt nie siedzi w Twojej glowie i nikt nie bedzie sie bawil we wrozke co szanowny Pan ma na mysli....

LUDZIE, KUR*A, UZYWAJCIE MOZGU!!!!

a na koniec jeszcze dowcip dla Ciebie o tym dopowiadaniu kolejnym:

Pani przedszkolanka pomaga małemu Jasiowi założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a Jasiu mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Damjans Silos
(DamjansPL)
Nowicjusz
Gdzie przeczytales ze chodzi mi o bezpiecznik do auta?

Co do kawału to pewnie wziąłeś go z własnego doświadczenie Jasiu..
Ps.
Ogólnie widzę po postach że jesteś wszechwiedzący.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jacek Klimas
(Modosner)
Wiking
W Polsce bezpieczniki kupiłbym w Castoramie www.castorama.pl/produkty/instalacja/ins...ki/bezpieczniki.html więc polecam właśnie znaleźć hipermarket budowlany tego typu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok