Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Porady w sprawie pracy :) - Norwegia

Czytali temat:
marek przydzial (3549 niezalogowanych)
16 Postów
Sandra Bargiel
(saaanaaa)
Wiking
Witam! poszukuję już dłuższy czas pracy w Stavanger. Dlatego otworzyłam taki wątek, żeby Polacy szukający pracy w Norwegii mieli łatwiej. Jeżeli ktoś pracuję w Stavanger i zaczynał podobnie jak my to prosimy o podzielenie się informacjami. Jeśli ktoś wie gdzie są przyjęcia. Myślę, że może to pomóc wielu osobom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
saaanaaa napisał: Myślę, że może to pomóc wielu osobom.www.finn.no/finn/job/fulltime/result?key...p;areaId=&sort=0
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Sandra Bargiel
(saaanaaa)
Wiking
Dziekujemy za porade
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Sama nie dawno szukałam pracy, udało się po 2 miesiącach...szukałam na finn.no
nav- www.nav.no/stillinger/forside
zett - www.zett.no/vis/rubrikk/jobb.html?catId=...false&transId=11
I oczywiście wycieczki do firm z cv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Sandra Bargiel
(saaanaaa)
Wiking
nav- www.nav.no/stillinger/forside
zett - www.zett.no/vis/rubrikk/jobb.html?catId=...false&transId=11

O tych stronach nie miałam pojęcia. Bardzo dziękuję
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja tez chodzilam z CV sama po firmach i po 2 miesiacach zadzwoniono do mnie z dobra wiadomoscia.... najlepsze jest to,ze jak juz podpislam kontrakt tak od maja do dzisiejszego dnia wlacznie mam telefony w sprawie pracy,ze maja dla mnie oferte

3mam kciuki za poszukujacych i zycze wytrwalosci a nie poddawania sie zaraz po 2, 3 dniach, ze nikt do Was nie dzwoni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Madziu ja mam podobnie jak Ty przez 2 miesiące cisza a teraz jak już mam pracę to co jakiś czas się ktoś oddzywa.
Niestety chyba trzeba swoje odczekać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Sandra Bargiel
(saaanaaa)
Wiking
Też roznoszę CV do hoteli, firm sprzątających, restauracji, ale niestety cały czas nic. Już powoli tracę nadzieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Malgorzata P
(margo1111)
Wiking
Dziewczyny pytanie.wiem ze to wazne ale czy brak znajomosci jezyka norweskiego jest bardzo duza przeszkoda w znalezieniu pracy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
margo1111 napisał:
Dziewczyny pytanie.wiem ze to wazne ale czy brak znajomosci jezyka norweskiego jest bardzo duza przeszkoda w znalezieniu pracy?

nie jest to przeszkoda, jezeli znasz angielski tak, ze jestes w stanie sie porozumiec to tez znajdziesz prace... a norweski przyjdzie z czasem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok