Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Prywatny Kabaret Fachurry (nie dla kretynów).. - Norwegia

Czytali temat:
(5999 niezalogowanych)
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Brak by mi było tego forumowego teatrzyku ..
W muzyce nie piszę bo obiecałem..,
ale własny teatrzyk mogę sobie przecież otworzyć, czy nie ?

Więc otwieram: Prywatny Kabaret Fachurry (nie dla kretynów)..

Będę sobie tu brał na szufelkę wszystko co będę chciał ( w ramach forumowych przepisów oczywiście).

Każde z Was też sobie może...

Jedynie psychopatów , shizofreników , kretynów , terrorystów , idiotów , forumowych kameleonów i transformerów noszących po kilka nazwisk i zmieniajacych je częściej jak skarpetki, proszę o pozostanie przed drzwiami..

Każdy normalny , psychicznie stabilny , albo chociaż względnie stabilny , miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..

Możemy prowadzić tu również rozmowy, ale sensowne.. Na głupie posty i takież prywatne wiadomości, nie będę jak zwykle odpowiadał..

Muzyczne kawałki też niech tu będą.. Nie jako konkurencja dla muzycznego tematu, ale żeby bardziej kolorowo było... No i dedykacje dla pięknych dziewcząt ..., też muszą być...

Jako opłatę za wstęp do mojego kabaretu, proszę kliknąć raz dziennie w Pajacyka, albo Pustą miskę...

A jeśli nikt mądry się nie wpisze.., to też dobrze.. Będzie Kabaret jednoosobowy..

No i przy okazji zapraszam jeszcze na fachurra.bloog.pl/ , który dziś reanimowałem wpisując tam oczywiście link do MN...

Na zakończenie tego oficjalnego otwarcia, piosenka dla mojej ukochanej..

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
Brak by mi było tego forumowego teatrzyku ..
W muzyce nie piszę bo obiecałem..,
ale własny teatrzyk mogę sobie przecież otworzyć, czy nie ?

Więc otwieram: Prywatny Kabaret Fachurry (nie dla kretynów)..

Będę sobie tu brał na szufelkę wszystko co będę chciał ( w ramach forumowych przepisów oczywiście).

Każde z Was też sobie może...

Jedynie psychopatów , shizofreników , kretynów , terrorystów , idiotów , forumowych kameleonów i transformerów noszących po kilka nazwisk i zmieniajacych je częściej jak skarpetki, proszę o pozostanie przed drzwiami..

Każdy normalny , psychicznie stabilny , albo chociaż względnie stabilny , miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..

Możemy prowadzić tu również rozmowy, ale sensowne.. Na głupie posty i takież prywatne wiadomości, nie będę jak zwykle odpowiadał..

Muzyczne kawałki też niech tu będą.. Nie jako konkurencja dla muzycznego tematu, ale żeby bardziej kolorowo było... No i dedykacje dla pięknych dziewcząt ..., też muszą być...

Jako opłatę za wstęp do mojego kabaretu, proszę kliknąć raz dziennie w Pajacyka, albo Pustą miskę...

A jeśli nikt mądry się nie wpisze.., to też dobrze.. Będzie Kabaret jednoosobowy..

No i przy okazji zapraszam jeszcze na fachurra.bloog.pl/ , który dziś reanimowałem wpisując tam oczywiście link do MN...

Na zakończenie tego oficjalnego otwarcia, piosenka dla mojej ukochanej..

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Wpisuje, testuje, chce sie dowiedziec do czego sie zaliczam Moze w koncu polecimy po szczerosci, ups
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Kow@lski napisał:

Wpisuje, testuje, chce sie dowiedziec do czego sie zaliczam Moze w koncu polecimy po szczerosci, ups

fachurra.bloog.pl/

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
...........hahaha, jakże by inaczej mogło być cały Fachurra

No i dedykacje dla pięknych dziewcząt ..., też muszą być...

więc co tu można wstawiać Fachurro?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:

fachurra.bloog.pl/

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Wpadne tam, no jasne ze oczywiscie. A na marginesie, o tej Trojcy Przenajswietrzej / bo tyle nickow odkrylem jak do tej pory/ powiedzialbym Ci juz dawno...ale mi jakos plotki nie smakuja - wole duze rybki slodkowodne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
retier1 napisał:
...........hahaha, jakże by inaczej mogło być cały Fachurra

No i dedykacje dla pięknych dziewcząt ..., też muszą być...

więc co tu można wstawiać Fachurro?

Ty możesz wszystko co chcesz...
Zawsze
(bilet kupiłeś?)

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Kow@lski napisał:
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:

fachurra.bloog.pl/

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Wpadne tam, no jasne ze oczywiscie. A na marginesie, o tej Trojcy Przenajswietrzej / bo tyle nickow odkrylem jak do tej pory/ powiedzialbym Ci juz dawno...ale mi jakos plotki nie smakuja - wole duze rybki slodkowodne

To już z kotów zlazłeś Kow@lski i na rybki się przerzuciłeś?
Byłem pewien że pokarzesz miłośnikom mruczków jak się na nich galopuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
retier1 napisał:
Kow@lski napisał:
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:

fachurra.bloog.pl/

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Taak, spodziewales? Chyba chcesz mnie obrazic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Kow@lski napisał:
retier1 napisał:
Kow@lski napisał:
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:

fachurra.bloog.pl/

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Taak, spodziewales? Chyba chcesz mnie obrazic

widać,taki już ze mnie wredny typ który tylko czymś takim potrafi się cieszyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
Kow@lski napisał:

fachurra.bloog.pl/

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Bylem, zobaczylem. Jesli ta koncowka ma byc o mnie, to daj spokoj Fachura - zupelnie nie trafione. Ty chyba nie masz czuja do ludzi i chyba zaczne sie o Ciebie martwic No chyba, ze potraktuje to jako luzna proze wolnoamerykanska, to bede mial Cie z glowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok