Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
No wiec wszystko zalezy od szczescia...
Dla wszystkich ktorzy sa na stale warto wiec kupic bike tutaj lub oplacic i przerejestrowac.
Natomiast na same wakacje 2-3 miesiace?
Przekalkulujcie to sami...
Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
brak brak
(sebastian_j)
Wiking
Witam

Dorzuce jeszcze ja swoje 3 grosze. W sobote przekraczalismy granice busem(norweskie blachy), moj motor na pace(blachy PL) + duzo innego gractwa. Wzieli nas na kontrol. Celnik kaze dac dokumenty auta. Pierwsze pytanie celnika skad jedziecie, drugie ile macie wodki i papierosow, trzecie gdzie pracujemy, idzie do tylu samochodu i kaze otworzyc pake. Pyta sie czyj to motor, kierowca odpowiada ze moj. Oddaje dokumenty auta i kaze jechac. Zadnych pytan o motor!!,jak, co kiedy, po co, jak dlugo jestem tu itp, tak jakby jego to nie interesowalo. Nie wiem czy to o czyms swiadczy, po prostu pisze.
Ja nie jestem tutaj jeszcze zbyt dlugo(1,5roku). Ten sezon pojezdze chyba na PL, pozniej zobacze....

Kiedy jakies spotkanie??

Pozdr.
Seba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
ANDY A.
(ANDY1300)
Nowicjusz
Dzieki za twoje spostrzezenia,ja sam tez przyjade swoim bikem na wakacje 2-3 miesiace.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
jurek skubik
(jur)
Wiking
Sprzedam CBR 600 F2 1993r. Zrobiona na streta. Nie po dzwonie, wszystkie plastiki posiadam, sa w calosic. Z przodu mala owiewka na dwie soczewki. Prosta kiera. Silnik w czarnym macie. Pod silnikem plog. dosyc szerokie crash pads ok 11cm. nowy wydech Leo Vinci, ladne chodzi. Z tylu duza zebatka 54z. Ladnie idzie na gume. Zarejestrowana w nor. Mam rowniez do sprzedania CR 250r z 2006r ma ok 20mh. Pomoge przy naprawie motocykli. Okolice Oslo, w razie pytan prosze dwonic 91617999. Pozdrawiam jurek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Osobiscie latam od 4lat na PL blachach i nigdy nie bylo problemu z politi , a zatrzymali mnie raz za predkosc mandat dostalem i pojechalem dalej .jak sie nieswiruje to jes ok.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Egon79)
Wiking
Hej witam koleżanki i kolegów właścicieli jednośladów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
mam pytanko. otoz 1 maja jak co roku wyruszaja jednoslady w "pochodzie" . z tego co sie orientowalem to wyruszaja z nærbo i przez stavanger do nærbo. KTOS CHETNY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Egon79)
Wiking
U Stavanger to troche nie po drodze ale chetnie można było by cos zorganizowac w Oslo lub w okolicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
W srode 12tego maya lece do polandii na moto ktos chetny .prom odplywa o 15tej z kristiansand Fjordline.moto czarna maszyna ,w strone katowic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok