Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
11 Postów
Wiking
Virażką 535 przerobioną na małego madafaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
Na nadchodzący sezon chcę pójść w PCV. Myślałam o streetfighterze Buella, tudzież CBR 600 F4i, albo SV 650
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
orginalny ten twoj rumak moja niunia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
no i dyskusja sie rozwija. ktos napisal kolezanka ale jest napisane rafal i katarzyna. niestyety a moze stety pisze ja rafal. odnosnie kasku polecil mi go kolega ktory mnie uczy smigac na moto. on posiada schuberta i mowi ze diabelnie cichy ( wszedzie tak pisza) odnosnie dopasownia to moiwl ze przez pare dni mu przeszkadzal bo neiwygodny byl ale jak sie dopasowal to nei zamieni na zaden inny. ja posiadam suzuki gsxr. zdjecie zamieszcze pozniej pewnie kolo weekendu.
PS. a jak sie zdjecie by wkleic jak andy1300 ???????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
fakt KEJTI niesamowita maszyna. JAkob'a maszynke widzialem na wlasne oczy i az dech mi zaparlo)mam nadzieje ze wspolnie wybierzymy sie na jakis wypadzik )a moze bedzie nas wiecej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
No JAKOB, Hajka wiadomo, nie ma to jak dobry turystyk, asfalt można nawijać na opony wiele setek kilometrów
Nad gixerką też się zastanawiałam, ale coś mi się pod tą moją kopułką ubzdurało, że jak plastik, to tylko Chąda I tak się skłaniam ku tej cebrze... Myślałam również o R6 na przykład, zobaczymy.
Gdyby w grę wchodziła tylko jazda po norwegii, z pewnością CeBRsa by odpadła - nie ma sensu męczyć tylu kucyków i nawet nie pozwolić im pobiegać... Ale wiem że często bedę miała przelotówki Norge-Poland-Norge, a wtedy na niemieckich autobanach aż się prosi, żeby odpalić wszystkie gary, hehe.

Co do kasku... Ja tak psioczę i psioczę, ale chyba tez się skłonię w końcu ku szubertowi bo... Tak, ma blendę. Shoei nie ma jej w standardzie, przynajmniej te modele na które zwrcałam uwagę. A zwracałam uwagę na kaski ze spojlerem - to pod kątem przyszłego motorsa... Ech, jak nie urok to sraczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Ja bym polecal honde VFR jezeli lubisz turystyke ,wygodna pozycja ,opcjonalnie w zestawie jakbys dostala kufry do niej to turystyk idealny.600cm to troche za malo jak na turystyka moim zdaniem.Fakt po norwegii nieda sie smigac dlatego czesto lece na danie niemcy polska .CHyba ze sie jezdzi armatura 80kmh wystarczy.pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
a tutaj moja bryczka ta niebieska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Wiking
jakob napisał:
Ja bym polecal honde VFR jezeli lubisz turystyke
Ha, ha
Musimy się spotkać w realu, to zakminisz czemu mi tak wesoło

Ja jestem z tych, którzy dopasowują motocykl do siebie, a nie siebie do motocykla Znaczy kurdupel jestem okrutny i niewielkie mam pole do popisu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Ireneusz Ko.
(motocyklista)
Początkujący
Cześć. No nareszcie jakieś normalne i rozwijajace się forum. pozdrawiam Wszystkich.
a kontynuując dyskusję poleciłbym Airoh'a SV55. mi się sprawdzał w dalekich wojazach i .. co najwazniejsze spełnił swoje zadanie w czasie wypadku pomimo że wybiłem zęba.. dlatego powtórzyłem zakup i jestem znowu zadowolony )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok