Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jerzy Świerzykał slovian slovian sand vinik Kasia MojaNorwegia John Born (9459 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Wacku,

Lubie uzywac sarkazmu, jestem przez to nielubiana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
408 Postów

(maszkar)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Karol.Ky napisał:

A tak po za tym, Kim ty jestes z zawodu?

Makaryna to prof. Witoszek.
Mam nadzeje Makaryna, ze mnie nie zabijesz za zdrade, i sie wyprzesz...
Zdradzilam twoja tajemnice, zeby wreszczie zapanowal spokoj.

To tylko niedźwiedzia przysługa. Ach ten spokój. Teraz to tak, jakby pożar gasić napalmem. Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Makaryna napisał:

A tu sie okazuje, ze to tylko fikcja literacka, bo polacy sa tacy jak np. na tym forum(90%): chamscy, ograniczeni, malostkowi, ksenofobiczni, egocentryczni, pazerni, msciwi, oszukanczy.... itd....itd,....itd....
A tu w filmach takie cos !!! pokazanie prawdy, bez zadnych "szlachetnosci" i "sarmanckosci", tylko gola, obrzydliwa prawda..... nic dziwnego, ze szok i

polonia.wp.pl/title,Polonia-wybierze-wyb...sc.html?ticaid=1f9ff

Trzeba jakos wykazac sie po otrzymaniu wyroznienia ? Co nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Jabin z Hazo napisał:
Makaryna napisał:

A tu sie okazuje, ze to tylko fikcja literacka, bo polacy sa tacy jak np. na tym forum(90%): chamscy, ograniczeni, malostkowi, ksenofobiczni, egocentryczni, pazerni, msciwi, oszukanczy.... itd....itd,....itd....
A tu w filmach takie cos !!! pokazanie prawdy, bez zadnych "szlachetnosci" i "sarmanckosci", tylko gola, obrzydliwa prawda..... nic dziwnego, ze szok i

Najwidoczniej trzeba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Makaryna napisał:
buu napisał:

Może ta Pani sama ma problem ze zrozumieniem czegoś innego niż język potoczny i prawdopodobnie myśli, że inni też?

Nie, "ta Pani" nie ma tego typu problemow, za to cala wasz trojka ( Wacek, Karol i Buu)ma powazne problemy z terminologia. Pisanie, ze "ja o tym nie slyszalem" nie oznacza, ze tego owego nie ma.
Nt. ewolucji
sjp.pwn.pl/szukaj/ewolucja
Proponowanie zamiennie do wypowiedzi wirtualnej slowa "antropogeneza", to bylo trafienie jak "kula w plot"

Cala wasza trojka ma ten sam problem, co skafander: lykneliscie troche slownika wyrazow obcych, ale niestety brak wam wyczucia zarowno czasu jak i miejsca w jego zastosowaniu, jak i rowniez macie powazne braki w zrozumieniu znaczenia slow. Prpwadzi to do tzw. pustoslowia, czyli obracanie wyrazami bez ladu i skladu. Rozumiem, ze popisywanie sie przed prostymi murarzami poprawia wasze ego. Moja rada: idzcie do przedszkola i zaprezentujcie to samo przed dziecmi. Gwarantuje wam, ze zdobedziecie 100% - owe uznanie wszystkich 5-cio latkow.
Do buu: nie mozna byc "promotorem z antropologii", natomiast mozna byc pracy magisterskiej lub doktorskiej. Wirtualna nic nie pisala, ze studiuje antropologie. Po co to napisalas ? czy chcialas sie pochwalic nam, ze znasz taki wyraz jak " promotor" ?! Zuch dziewczyna, zaimponowalas tym wszystkim na forum !!

Hmm ja słyszałem, ze można być promotorem pracy doktorskiej, a opiekunem magistranta. Może Pani Dziekan mojego wydziału była w błędzie? Pytam z czystej ciekawości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Jabin z Hazo napisał:
Makaryna napisał:

Najwidoczniej trzeba.

Nie znam pani profesor, nie wiem kim jest oprocz tego co na wiki. Moze sie odniesie, to chetnie podyskutuje. Ale raczej z plebsem nie bedzie sie zadawala Wie wszystko lepiej tak jak JAsta
Chyba, trza miec studia wyzsze stacjonarne. Masz szanse Karol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Jabin z Hazo napisał:
Makaryna napisał:

Najwidoczniej trzeba.

Nie znam pani profesor, nie wiem kim jest oprocz tego co na wiki. Moze sie odniesie, to chetnie podyskutuje. Ale raczej z plebsem nie bedzie sie zadawala Wie wszystko lepiej tak jak JAsta
Chyba, trza miec studia wyzsze stacjonarne. Masz szanse Karol

Wacku może i studia stacjonarne mam, a kolejne w toku to i tak wg. forum jestem przygłupem. Raczej szans nie mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Co to za kworum to forum. Jezeli to ma jakies znaczenie to wedlug mnie jestes cholernie kumaty i z szerokim spektrum zainteresowan. Malo tu takich.

Moze z 10-15 osob. Reszta pieprzy bzdury.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Wacku może i studia stacjonarne mam, a kolejne w toku to i tak wg. forum jestem przygłupem. Raczej szans nie mam
patrzac na Twoje plusy tu na forum mozna stwierdzic cos zupelnie innego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:
Co to za kworum to forum. Jezeli to ma jakies znaczenie to wedlug mnie jestes cholernie kumaty i z szerokim spektrum zainteresowan. Malo tu takich.

Moze z 10-15 osob. Reszta pieprzy bzdury.

no i powstała
Silna Grupa Pod Wezwaniem
Makaryny
na razie trzyosobowa
czyli Ich Troje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok