Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jerzy Świerzykał slovian slovian sand vinik Kasia MojaNorwegia John Born (9459 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:
bajaga napisał:
Cóż zachowanie w stresie pokazuje twój poziom. Dziękuję za rozmowę
kiedyś się mówiło
chcesz szybko poznać czyjś charakter i poziom
to usiądź mu na nowym kapeluszu
PS
tak oczywiście pomiędzy Państwem, a nie chamstwem mawiano
Nie pochlebiej sobie Jasto, ze "usiadles na kapeluszu" Dzialalem pod wplywem stresu w warunkach o jakich tobie sie nie snilo, wiec aby wyprowadzic mnie z rownowagi potrzeba duzo wiecej
Takiego jezyka uzylem w odpowiedzi na na twoje "subtelne" inwektywy. Tyle i tylko tyle. Nadinterpretacja jest twoja mocna strona, ale w tym wypadku jest nieuzasadniona.

Od dawna widze, ze probujesz w kazdym temacie wtracac swoje madrosci, a gdy brakuje ci argumentow zmieniasz temt, na taki w ktorym czujesz sie lepiej.
Zabrales glos w sprawie lososi, nie majac zadnych argumentow, procz opinii znajomego pracownika farmy. To tak jakby pytac murarz, czy sciana jest solidna, choc nie wie z jakiego materialu jest zrobiona cegla.
Gdy sie zaplatales, wtraciles arta o promieniowaniu w Czarnobylu. Czy tam tez byly farmy lososi?
Pewnie za duzo w mlodosci opiles sie plynu lugola. Ja o hormezie radiacyjnej czytalem wiele lat temu, wiec to,ze czytujesz periodyki nie robi na mnie wrazenia.
Napisz cos o lososiach, to chetnie sie odniosw, inaczej w odpowiedzi bede wrzucal linki o dwuglowych cielakach i krasnoludkach szczajacych do mleka.
A swoje psychologiczne przemyslenie opublikuj w "Journal of Personality and Social Psychology"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
bajaga napisał:
Wacek1
Wiedzialem, ze sie przyjebiesz, ale szkoda mojego czasu na ciebie. Idz pierdolnij sobie lososia i zmywaj glowe niegramotnym, rozwodzac sie nad Pilsudzkim i zydami. Beka z ciebie specjalisto z "doswiadczeniem zyciowym" Empiryk kurwa.....
Wacku....
[b]Pięknie i elokwentnie a jeszcze tak niedawno zdegustowany wytykałeś innym nieodpowiednie zachowanie..Szybko się uczysz-dostosowujesz.Cóż zachowanie w stresie pokazuje twój poziom. Dziękuję za rozmowę
[/b]

To moze zacytuj mnie, gdzie komus wytykalem nieodpowiednie zachowanie. Zastanawiam sie Wirtualna, co musi siedziec w twojej glowie, skoro przed północą specjalnie stworzylas nowe konto, zeby mi odpowiedziec w tonem, ktory jest biegunowo rozny od twojego codziennego? Jak czytam, masz takich kont wiecej. Wiec moze warto usiasc i z nimi wszystkimi porozmawiac? Moze zlozysz na nowa swoja utracona osobowosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Wacek1 napisał:
bajaga napisał:
Wacek1
Wiedzialem, ze sie przyjebiesz, ale szkoda mojego czasu na ciebie. Idz pierdolnij sobie lososia i zmywaj glowe niegramotnym, rozwodzac sie nad Pilsudzkim i zydami. Beka z ciebie specjalisto z "doswiadczeniem zyciowym" Empiryk kurwa.....
Wacku....
[b]Pięknie i elokwentnie a jeszcze tak niedawno zdegustowany wytykałeś innym nieodpowiednie zachowanie..Szybko się uczysz-dostosowujesz.Cóż zachowanie w stresie pokazuje twój poziom. Dziękuję za rozmowę
[/b]

To moze zacytuj mnie, gdzie komus wytykalem nieodpowiednie zachowanie. Zastanawiam sie Wirtualna, co musi siedziec w twojej glowie, skoro przed północą specjalnie stworzylas nowe konto, zeby mi odpowiedziec w tonem, ktory jest biegunowo rozny od twojego codziennego? Jak czytam, masz takich kont wiecej. Wiec moze warto usiasc i z nimi wszystkimi porozmawiac? Moze zlozysz na nowa swoja utracona osobowosc.

budzisz się i zasypiasz z moim nikiem w myślach ,wacusiu ja cię proszę tu są ludzie ,którzy sprawdzają ip kompa więc spytaj czy to ja napisałam teraz dopiero to przeczytałam -nie ładnie tak mnie oskarżać ale nie mogę nie zgodzić się z tą wypowiedzią

Wybacz,że sie zawiodłeś niestety nie robisz na mnie takiego wrażenia bym Ci poświęciła więcej jak 3 min ,dodam jeszcze ,że jestem jak najbardziej normalna w przeciwieństwie do Ciebie , szczególnie w kwestii zaistnienia tu TU zaistnieć to musi być coś przepraszam wacuć ale ilekroć o tym pomyślę to humor mam gwarantowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
Wirtualna wybacz. hahaha nie przypuszczałam , że Wacek posadzi Ciebie o mój wpis.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
Wacku niestety nie jestem wirtualną, jestem sobą .Muszę cię rozczarować, nie będę przeszukiwać twoich wypowiedzi by ci udowodnić cokolwiek. Jeżeli uważasz, że nie traktowałeś innych tak jak napisałam to mamy inny sposób rozumienia słowa pisanego.Pozdrawiam nie doszukuj się podobieństwa z kimkolwiek bo niestety będzie to pomyłka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Jan Kowalski
(Aux)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Jabin z Hazo napisał:
Makaryna napisał:

A tu sie okazuje, ze to tylko fikcja literacka, bo polacy sa tacy jak np. na tym forum(90%): chamscy, ograniczeni, malostkowi, ksenofobiczni, egocentryczni, pazerni, msciwi, oszukanczy.... itd....itd,....itd....
A tu w filmach takie cos !!! pokazanie prawdy, bez zadnych "szlachetnosci" i "sarmanckosci", tylko gola, obrzydliwa prawda..... nic dziwnego, ze szok i

polonia.wp.pl/title,Polonia-wybierze-wyb...sc.html?ticaid=1f9ff

Trzeba jakos wykazac sie po otrzymaniu wyroznienia ? Co nie?

Najwidoczniej trzeba.

Nie znam pani profesor, nie wiem kim jest oprocz tego co na wiki. Moze sie odniesie, to chetnie podyskutuje. Ale raczej z plebsem nie bedzie sie zadawala Wie wszystko lepiej tak jak JAsta
Chyba, trza miec studia wyzsze stacjonarne. Masz szanse Karol

Wacku może i studia stacjonarne mam, a kolejne w toku to i tak wg. forum jestem przygłupem. Raczej szans nie mam

Wiesz, udało Ci się mocno wybić, ja to nie mam szans, bo mnie od początku zmiażdżyli przyklejając etykietkę kogoś innego. Robię błędy językowe, mylę pojęcia, plotę "trzy po trzy". Nigdy nie uważałam, że jestem specjalistą od polskiego, ale widać tutaj liczy się wulgarny, chamski język, jak to trochę wyżej Wacek zauważył...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Dcba napisał:
Tak to jest ze w Norwegi nic za darmo nie ma.Trzeba pracować albo jebać jak biały muzyn.

A teraz mi powiedz co twoj link wnosi do dyskusji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
Dcba napisał:
Tak to jest ze w Norwegi nic za darmo nie ma.Trzeba pracować albo jebać jak biały muzyn.

A teraz mi powiedz co twoj link wnosi do dyskusji?

Z ciekawości włączyłam, żałuję.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Szkoda na to czasu, oni sa chorzy psychicznie. Jakas wirtualna bredzi, wylogowuje sie, otwiera nowe konto, zeby sie grzecznie dojebac, potem sama sobie odpowiada jako jakas jaga, zaraz potem tworzy konto Dcba, aby po wylogowaniu cos wtracic.

"Widzi pan? Słowa nie można zrozumieć. Wariacki kraj, język idiotyczny, na przykład: u nich ja to jest 'mła', ale ja dla niego to nie jestem 'mła' tylko 'wu', ale on dla siebie jest 'mła', ale dla mnie on to jest 'luj'. Bądź tu mądry kto jest kto?"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok