Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Adam G. Wold (6299 niezalogowanych)
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Długi czas miałem ósemkę, tani aparat, stosunkowo dobra jakość zdjęć. Chyba pół Polski miało swojego czasu Smenki. Zanim miałem Smenę, wcześniej posiadałem jeszcze tańszy w eksploatacji aparat Agat (nie pamiętam nr.Agat 18 chyba to był). Też był produkcji CCCP. Z jednej rolki filmu strzelało się nawet 74- 77 zdjęć. Co prawda jakość już nie ta (13/10 cm był formatem optymalnym) najlepiej też było nim pstrykać w cz/b. Kolor wychodził mglisto, ziarnisty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Coś mało nas fanów fotografii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
alfred napisał:
Coś mało nas fanów fotografii

Myślę, że jest nas sporo, są również na forum zawodowcy, ale najwidoczniej nie ma za bardzo o czym pisać. Współczesny sprzęt fotograficzny stwarza niewiele problemów dla użytkownika, wystarczy pstryknąć i fotka gotowa. Dobrym tematem są sprawy techniki fotografowania, może profesjonaliści podzielą się z nami tą wiedzą.
   Od niedawna zajmuję się fotografią nocną i mam prośbę do fotografów, aby napisali coś o technice, trikach itp.. Sporo wiadomości można znaleźć w necie, ale są rozproszone. Umieszczenie na naszym forum takich informacji mogłoby zachęcić amatorów do zabawy w nocne fotografowanie, akurat mamy sezon .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
O tak, zaczal sie wspanialy czas do nocnych fotek...swiatla miast, podswietlone chmury, mgly i wczesna ciemnosc to atuty. Fotografujmy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
alfred napisał:
O tak, zaczal sie wspanialy czas do nocnych fotek...swiatla miast, podswietlone chmury, mgly i wczesna ciemnosc to atuty. Fotografujmy...

Fotografujmy...

Drammen zimą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Anna79)
Wiking
Czesc Dino fajna fotka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Dino napisał:
alfred napisał:

Fotografujmy...

Drammen zimą

O tak Dino o to wlasnie mi chodzilo. A Drammen to wdzieczny temat, i piekny widok.

Fotografujmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
no to fotki
Bergen luty 2009

kolaz tez Bergen wrzenien 2009

a to byla wiosna 2009
Zgłoś wpis