Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad Kkk renata gustavsen Magdalena Domin adam hryciuk Paulina Pod Go Sia Marcel Snopkowski robert kaszuba Onty_Ja_Gabriel_3. (23993 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a jakie jest wasze zdanie o mendach?

a jakich spolecznych????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(Anna Maria)
Nowicjusz
AgaN napisał:
jasta102 napisał:

a jakich spolecznych????

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Anna Maria napisał:
AgaN napisał:
jasta102 napisał:

a jakich spolecznych????

dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
po co wam pieski i kotki, to tylko problemy , wiecie ja zapomnialem dac jesc i pic jak dyzurowalem duzo i bylo game over, wiec radze sie zastanowic czy potrzebny wam taki problem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
jejku ale macie tempo... szybcy jestescie :> rozumiem ze otoczna nazwa owego malamuta to husky? trzeba bylo tak od razu :> ja mam kicie na imie ma Pipi i jest sliczna pospolita kicia a malamuty to cudne zwierzaki... tylko dobija mnie jak ludzie potrafia trzymac takie psy na lancuchu... a d do YZI gdzie spedzasz tak milo czas z taaaak wieloma zwierzakami ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
dobra jak o mendach mowa to i sie inne znajda

Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, wyleczy mi pan owsiki? - A co, kaszlą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
pracuje w klinice weterynaryjnej. a malamut to nie husky. syberian husky to jedna rasa a alaskan malamut to druga.sa troche podobne do siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
yenever711 napisał:
jejku ale macie tempo... szybcy jestescie :> rozumiem ze otoczna nazwa owego malamuta to husky? trzeba bylo tak od razu :> ja mam kicie na imie ma Pipi i jest sliczna pospolita kicia a malamuty to cudne zwierzaki... tylko dobija mnie jak ludzie potrafia trzymac takie psy na lancuchu... a d do YZI gdzie spedzasz tak milo czas z taaaak wieloma zwierzakami ??

Yenever to sa dwie odmienne rasy....malamut rozni sie bardzo od husky....na pierwszy rzut podobne ale roznia sie jak sie tak wglebic w rasy tych dwoch zwierzakow ja zawsze mialam zwierzaki od dziecka, nie wyobrazam sobie zycia bez psa, kota,....no i obowiazek spacerkow zmobilizuje mnie
No a co do lacuchow to tez jestem przeciw, nie ma to jak pelny energii, zadowolony z zycia zwierzak...mi zdarza czasem nawet gadac z moim kotem...bo koty baardzo rozmowne sa...szczegolnie nad ranem zbiera sie nawolywanie" wstawac"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
YZIA... jestes moja idolka zawsze chcialam byc weterynarzem... ale teraz juz za pozno, wlasnie skonczylam edukacje...i to niestety nie w kierunku weterynaryjnym... gdzie masz ta kinike, w oslo moze? a mozeszmi powiedziec ile kosztuje ten czip paszport i szczepienie na wscieklizne dla kici, orientujesz se moze mniej wiecej? sykeplejerze takie nieeleganckie wypowiedzi to nie na forum dla MILOSNIKOW ZWIERZAT!! p.s. wstydz sie! ok juz dostrzegam roznice pomiedzy tymi dwoma rasami ale na pierwszy rzut oka dla niedoswiadczonej przyszlej niedoszlej weterynaryjki sa podobne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
nie jestem niestety wetem tylko dyrepleier-em czyli pielegniarka cena bedzie sie roznic w poszczegolnych klinikach. u nas chip,szczepienie i paszport kosztuje 818 koron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok