Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Konrad Kkk renata gustavsen Magdalena Domin adam hryciuk Paulina Pod Go Sia Marcel Snopkowski robert kaszuba Onty_Ja_Gabriel_3. (24346 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
stary i po co psujesz watek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ten watek się skończył na dwóch postach chłopaki Ci go podtrzymywali do 30
a w temacie też mam zwierzątka rybki i chomika
wczoraj mi zdechła 1 rybka taka sliczna czarna a dałam za nią tyle kasy
(*)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
ale fajnie sie pisalo byle wesolo i na temat. jaka rybka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
a poza tym jakie 'mi' to nie moj watek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
yzia napisał:
ale fajnie sie pisalo byle wesolo i na temat. jaka rybka?

Molinezja malutka i cała czarna

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
szybkie te rybki ja bym chciala miec morskie akwarium ale chyba jest drogie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Ja mam dwa dachowce; czorny Filip i rudy Leon.. 9 i 8 lat.. jednak moim kotom latka nie straszne.. i zachowują sie jakby mialy ledwo rok skończony

Gdzieś na horyzoncie przyszłości widzę jednak owczarka niemieckiego długowłosego... ;D;D
.. tylko mój mąż go uparcie nie chce zobaczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
sprawcy wszelkiego rozpiździelu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
jak nie lubie rudych kotow bo sa wredne tak Twoj na tym zdjeciu szczegolnie w polaczenu z ta przecudowna czarna puma wyglada slodko tak TO MOJ WATEK super mam swoj watek hehe a co do KOALSKIEGO to wlasnie lepiej porozmawiaj o gadach a nie dawaj jakis glupich linkow... apropo bez nog widzialam ale bez glowy....? moze patrzyles na tego gada ze zlej strony :> heheh. i jeszcze chcialam powiedziec ze owczarki niemieckie dlugowlose sa meeeeeega piekne.... a jak juz kiedys dorobie sie swojego domu to chce miec akwarium na caa sciane! no moze na pol, albo chociaz na kawalek mialam kiedys rybki ale tez mi caly czas do gory brzuchami plywaly...trzeba umiec o nie dbac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
yenever711 napisał:
jak nie lubie rudych kotow bo sa wredne tak Twoj na tym zdjeciu szczegolnie w polaczenu z ta przecudowna czarna puma wyglada slodko tak TO MOJ WATEK super mam swoj watek hehe a co do KOALSKIEGO to wlasnie lepiej porozmawiaj o gadach a nie dawaj jakis glupich linkow... apropo bez nog widzialam ale bez glowy....? moze patrzyles na tego gada ze zlej strony :> heheh. i jeszcze chcialam powiedziec ze owczarki niemieckie dlugowlose sa meeeeeega piekne.... a jak juz kiedys dorobie sie swojego domu to chce miec akwarium na caa sciane! no moze na pol, albo chociaz na kawalek mialam kiedys rybki ale tez mi caly czas do gory brzuchami plywaly...trzeba umiec o nie dbac...

noooo dziś wyłowiłam mieczyka i glonojada ale znam przyczynę jedna z dużych rybek je morduje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok