Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pilne!!! Zacie ta kobiete??? - Norwegia

25 Postów
Witam mam pytanie i zarazem prośbę znacie może tą kobiete nazywa sie JUSTYNA BURA I POCHODZI Z ŁOWICZA.....
Bardzo pilna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
XMen napisał:
Witam mam pytanie i zarazem prośbę znacie może tą kobiete nazywa sie JUSTYNA BURA I POCHODZI Z ŁOWICZA.....
Bardzo pilna sprawa!!!!!!!!!!!!!!!

Koles zdecyduj sie o co ci chodzi ok ?

6,5 godziny temu wyskakujesz z postem, w ktorym oskarzasz o oszustwo jakas tam osobe wymieniajac ja z imienia i nazwiska, ludziska angazuja sie tutaj zeby ci pomoc bo nikt oszustow nie lubi wiadomo

42 minuty temu a wiec okolo 22:40 (sic!) piszesz, ze byles u tej osoby...
jak ??? nie majac jej adresu, znajac nr telefonow, ktore podobno pozyczala od innych itd. itp.... do tego godziny nocne...

to juz jest co najmniej dziwne... ale ok, moze jestes jakis superman...znalazles ja w kilka godzin nagle i niezwykle, nawet prosisz truskaweczke zeby usunela nazwiska (ktorych ona wcale nie podala sic!)

a teraz wyskakujesz z tym oto durnym postem...ty masz dobrze w glowie ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
...acha i jeszcze w ciagu tych niecalych siedmiu godzin wieczornych, nie dosc, ze znalazles ja nie wiadomo jakim cudem (siedzac przed kompem i piszac posty?) to jeszcze zdazyles zabrac ja na policje !!!!! no kosmos, niesamowite... jestem pod wrazeniem really.... Rutkowski sie chowa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ja znam jedna! nazywa sie KRYSTYNA RURA I POCHODZI Z RAWICZA...
tylko,ze ona handlowala kotami,na skorki.to chyba nie bedzie jednak ta.

ale przynajmniej sie staralem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
hmmmm
sprawa jest conajmniej dziwna.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał:
...acha i jeszcze w ciagu tych niecalych siedmiu godzin wieczornych, nie dosc, ze znalazles ja nie wiadomo jakim cudem (siedzac przed kompem i piszac posty?) to jeszcze zdazyles zabrac ja na policje !!!!! no kosmos, niesamowite... jestem pod wrazeniem really.... Rutkowski sie chowa...W związku z powyższym zdarzeniem ja z własnego postu numerów nie usuwam . Tak na wszelki wypadek jakby okazało się ,że jednak ktoś znowu dzwonił z podobną propozycją i to z tych samych numerów..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hej moze ktos mi nakresli te sprawe ???
bo widze ze pousuwali posty a zaciekawiło mnie to
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
kami,wiecej masz w dziale stavanger,nic istotnego dla sprawy nie zostalo usuniete,tylko linki do ksiazki telefonicznej ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
A wiec kobieta mieszkala tutaj w centrum stavanger ale wyzucono ja z mieszkania i znalazlem ja przez znajomego w stadlinie koni zresztą oglasza sie o nauce jazdy konnej dla polaków w sobote! Termin odbioru psa minal wiec nie moglem sie dodzwonic do tej kobiety wiec dzwonilem na pozostale nr z tamtymi ludzmi pojechalismy do tej stadliny... kobieta spala w takim pomieszczeniu dla ludzi którzy przyjezdzali do stadliny i mogli tam cos zjeść...
I zajmowala sie tymi konmi u tej kobiety.... na policji okazało sie ze mieszkała z Bergen wczesniej i wiec z tąd moj post tutaj może ktoś zna ta kobiete w Bergen.. Gdyż chce sie upewnić ze nie naciagneła nikogo wiecej... Ta dziewczyna nawet paszportu nie miala ze soba... Zostala na noc w areszcie gdyz policja musi ustalic jej tożsamość ... Jej 1 zarzutem jest przestępswo o oszustwo z korzyścią finansowa a 2 ze nie odprowadzila podaku od sprzedaży! powiem szczerze ze czeski filmy sie przy tym kryje!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
no teraz cos sie zaczyna ukladac,jezeli chodzi o milosc do koni
caly czas sie zastanawialam skad znam to nazwisko,myslalam,myslalam i mnie teraz olsnilo jak napisales o tych koniach....znalazlam cos co czytalam jakis czas temu,chociaz zaznaczam,ze nie lacze na stale tego z ta pania(zbieznosc nazwisk i miasta moze byc calkiem przypadkowa)

szczepan-team.phorum.pl/viewtopic.php?p=3121
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok