Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Liceum - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Eliza K M N piotr xxxxxxx Nicole po ojcu Agnieszka Kajka P. H. Damian Kowalczyk Ewa Adam Jan . Paweł Parol (2283 niezalogowanych)
2 Posty
Aneta Kręzołek
(Malinaxb)
Wiking
Mam ochotę pójść na helse do Slåthaug vgs ale boję się że się nie dostanę i nie wiem jaki trzeba mieć średnią żeby dostać się na helse. Czy ktoś może wie jakąś średnią ? I czy łatwo się tam dostać ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
Malinaxb napisał:
Mam ochotę pójść na helse do Slåthaug vgs ale boję się że się nie dostanę i nie wiem jaki trzeba mieć średnią żeby dostać się na helse. Czy ktoś może wie jakąś średnią ? I czy łatwo się tam dostać ?

Ja tam nie wiem. Wiem tylko, ze jak juz na tym etapie sie boisz to lepiej nie idz. Co prawda jak sie nie dostaniesz prawdopodobnie bedziesz zyc dalej, ale zla wiadomosc jest taka, ze w zyciu jeszcze setki podobnych wyborow przed toba. Wolisz sie schowac u starych w domu czy raczej zawalczysz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Moge Ci osobiscie, calym swoim majatkiem i slowem honoru zagwarantowac za 2 rzeczy.

1.Jesli nie sprobujesz, to na 100% sie nie dostaniesz.

2.Jesli sprobujesz i sie nie dostaniesz, to z tego powodu ani nie umrzesz, ani koniec swiata nie nastapi, ani nawet Putin nie napadnie na Norwegie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok