a skąd Ty wiesz,że uzyskał te wiadomości na priv?A nawet gdyby, to czy to daje Ci prawo żeby szczekać o tym jaki to super zaradny jesteś ,jednocześnie narzekając ,jak Ci inni polacy w dupę dają?To naprawdę niebywałe.Ludzie skoro tak dobrze zarabiacie -to nróbcie swoje dalej i niech Wam ziemia lekką będzie,ale są też ludzie którym te 140 nok ratuje życie,a być może ich chorym dzieciom w polsce,lub komukolwiek innemu.Mam takie wrażenie,że wszyscy Wy hejteruący nie macie dzieci i nigdy nie doświadczyliście,co to bieda.Pierdolicie o wysokich stawkach jakie można mieć itd.Ale gdybyście przez choćby 2 dni nie mieli za co kupić w polsce swojemu dziecku jedzenia,lub nie daj (nieboże)-bo ateistą jestem...-koniecznego drogiego lekarstwa,to byście nawet za 60 nok dymali w norge podcierając starcom dupy...Chociaż nie...Jest w was tyle nienawiści-że nie sądzę,żeby było was stać na takie poświęcenie dla własnych dzieci.Trzeba wam głodu,a nie miodu.A w polsce głodu jest od chuja...Celowo piszę z małej litery,bo szacunek straciłem...
11 Lat, 2 Miesięcy temu