Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomi198642 noregg danielmdi (3257 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Albo moze potrafie sam myslec i wiem co lubie a czego nielubie i nieinteresuje mnie co sobie ktos mysli w swojej hipokrytycznej glowie w ktorej codziennie musi usprawiedliwac wlasne mysli ktore ma politycznie niepoprawne. Za mnie nikt nie bedzie myslal conajwyzej moge za innych ktorzy chetnie lubia podporzadkowac sie mysleniu kogos innego

Ja dla odmiany lubie mowic wprost to co sobie mysle a nie to co "powinno sie myslec" ten kawalek zostawiam dla zycia zawodowego w pracy Prywatnie mysle co mam ochote. I bardzo mnie wnerwia ze zeslanie do Norwegii zabralo mi te przyjemnosci ktore inni chociazby moi kuzyni mieli w Polsce i uwazam ze naleza sie kazdemu czlowiekowi niezaleznie jak bardzo niepoprawnie by to niebrzmialo

I jak mowilem niepisze tego aby narzekac tylko uswiadomic tym ktorzy wywoza swoje dzieci co im odbieraja co moglyby przezyc w Polsce. I pol biedy jesli ich dzieci niedowiedza sie nigdy jak jest w Polsce. Lecz jesli maja jakas rodzine w Polsce kuznow/kuzynki itp itd. to dzieci sie dowiedza co stracily widzac tego namiastke na wakacjach chociazby i napewno beda wsciekle. Nie dotyczy to oczywiscie tych dzieci ktore dopasowuja sie do giermancow i lubia zyc tak jak oni. Ale zawsze slowianinowi czegos bedzie brakowac z dala od slowianskiego kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ale to norwezki sa latwe chyba ze bajery nie miales a kuzyni cie wkrencaja na niealy bajer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Moze ty lubisz giermanskie scierwo. Slowianin czystej krwi lubi slowianki. Pozatym ja sie w ogole z norskami niezadawalem jak wracalem ze szkoly to do domu i grac na PC i tak byle do wyjazdu do Polski

Dopiero pod koniec szkoly sredniej pare razy z norskow zawolalem na impreze (bo okazalo sie ze i tutaj sa tacy ktorzy potrafia zebrac o piwo/wodke, a to przyjemne jak gierman prosi slowianskiego pana) az potem kulminacja byla jak w Bergen rozniesli mieszkanie i od tamtej pory znow sie z norskami niezadawalem. Zreszta chyba sie bali ze ich moi rodzice pozwa o zdewastowanie mienia i sie niepojawiali haha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
a propos: wykorzeniania Polskich dzieci,poprzez brak dostepu do jezyka ojczystego.
Przeca to nic nowego:
- ruski probowal
- szwab probowal
- teraz te cholerne,polonoszkie gnidy!

ale nic to...jak widac nie wszyscy,dali sie otumanic - jezykowej krucjacie!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
p/s:

SLOWNIKI JEZYKA POLSKIEGO - w dlon!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
ftw napisał:
a propos: wykorzeniania Polskich dzieci,poprzez brak dostepu do jezyka ojczystego.
Przeca to nic nowego:
- ruski probowal
- szwab probowal
- teraz te cholerne,polonoszkie gnidy!

ale nic to...jak widac nie wszyscy,dali sie otumanic - jezykowej krucjacie!!!

Idz z ta krucjata do Polski, gdzie tysiace tumanow - nie tylko z matura w garsci, ale nawet po studiach, panie - nie potrafi pisac bezblednie po polsku. Ba ! Wielu z nich nie jest w stanie zlozyc poprawnego zdania w jezyku polskim

Kto ich tam wykorzenia w Ojczyznie, brzydalu ?
To na pewno jakis spisek, ktos sie na te mlode pokolenie uwzial i dziala w podziemiu

Moj syn mial 11 lat jak rozpoczal nauke w Norwegii. Dzis ma 19 i pisze bez bledow po polsku.
Zeby tak niektore magistry z Ojczyzny na forum poprawnie pisaly, jak on potrafi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a kto wyrzucil Pana Tadeusza z kanonu lektur szkolnych ,ograniczyl ilosc lekcji histori ,sprzedal zaklady pracy,wprowadzil smieciowe umowy i nieograniczana ilosc godzin ,wyslal 4 000 000 Polakow za granice za chlebem
kto zamienil godlo polski na rozowe baloniki
kto pacyfikuje ludzi z polska flaga na polskich ulicach ,wiem antyfaszysci z Niemiec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Tak, tak, wiemy, to Tusk jest winny, ze matoly nie chca sie uczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
a kto wyrzucil Pana Tadeusza z kanonu lektur szkolnych ,ograniczyl ilosc lekcji histori ,sprzedal zaklady pracy,wprowadzil smieciowe umowy i nieograniczana ilosc godzin ,wyslal 4 000 000 Polakow za granice za chlebem
kto zamienil godlo polski na rozowe baloniki
kto pacyfikuje ludzi z polska flaga na polskich ulicach ,wiem antyfaszysci z Niemiec

no chyba nie komuchy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Chyba niedoczytales do punktu gdzie pisalem ze giermanskie scierwo mnie nieinteresuje i nieinteresowalo. A z norskami w ogole zadnych kontaktow nieutrzymywalem poza widzeniem ich w szkole. A w Polsce to mam cala ekipe znajomych tam gdzie jezdze i wiem jak sie dobrze bawili caly czas podczas gdy ja na giermanskiej ziemi z nudow zdychalem.

PS. Brazylia to jakies latynoskie paskudztwo, Wegry to ugro-finowie a na balkanach mozna sie o zgrozo na muzoli natknac bo serbom niepozwolono tam porzadku zrobic i slowianskiej Jugoslawi. Na urlop nadal zamierzam jezdzic do Polski. W 2014 ponad 2 miesiace wolnego bede mial flex+ferie wiec moze byc smiesznie i fazowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok