Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Parking - Norwegia

Czytali temat:
Marek Marek Magdalena K. Rafal Madejczyk Piotr XXX Ivide Kabanix (1313 niezalogowanych)
19 Postów

(Cyrano)
Wiking
Witam wszystkich :

Moje pytanie dotyczy możliwości zaparkowania auta na okres świąteczny gdzieś w okolicach lotniska FLESLAND , oczywiście za rozsądną cenę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
625 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
a na lotnisku 590/tydzień to nie jest rozsądnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Mogłabym wskazać Ci takie miejsce, za 500kr dla mnie czekałoby Cię 10 min spaceru na lotnisko..to chyba lepiej na lotnisku jednak,co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(Cyrano)
Wiking
Jest to jakaś alternatywa a 10 min.spaceru… to sama przyjemność , być może znajomy mnie odwiezie , problem jest taki że auto musiałoby stać 5 tygodni . Ale wielkie dzięki, no… i w ten sposób mam już jakiś kontakt w Bergen . super pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A nie jest czasami tak , że jak się ma bilet kupiony tam i nazad , to parking jest po bardzo niskich kosztach ? .
---
Tu w Mojej Wiosce przy lotnisku , jest wydzielony Parking , dla postojów długoterminowych i nie ma parkomatu , a wjeżdża się przez bramkę z kodem .
---
Coś Mi się wydaje , że jest taka opcja parkingowa , ujęta w cenie biletu ...
---
Osobiście z tego nie korzystałem ... niemniej ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
625 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
a jeszcze takie znalazłem:
www.fleslandparkering.no/
wychodzi że 1650 za 5 tygodni.
jak buniusi miejsce za 500/tydz. to konkurencyjnie, ale może to nie za tydzień, hę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
* *
(321)
Nowicjusz
10 min od lotniska na rondzie jest stacja paliw tam ludzie zostawiają za darmo samochody.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Cyrano 5 tygodni to się tam nie da..max 2 .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Onet napisał:
10 min od lotniska na rondzie jest stacja paliw tam ludzie zostawiają za darmo samochody.
Jak samochod stoi za dlugo na darmowym parkingu, to ludzi co np. mieszkaja kolo, dzwonia czesto na policje. I zdarza sie, ze jak wlasciciel sie nie znajdzie, to przyjezdza Falken i auto zabiera.
Wiec odradzalabym zostawienie samochodu na tego typu parkingach.
Bo co innego zostawic samochod na takim parkingu na 3 dni, a co innego ponad miesiac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
* *
(321)
Nowicjusz
Stawiałem trzy razy w tym roku na 4 tygodnie i nikt nie odcholowal .Z tylu są krzaki ale teraz są święta więc z miejscami może być słabo ale zostaje jeszcze parking na lotnisku można wykupić .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok