Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
SylwiaW (2274 niezalogowanych)
134 Posty

(zmiterka)
Sta艂y Bywalec
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ,tak jak kazdy moze sie zapytac
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
mala8200 napisa艂:
Acha dobrze wiedziec nie pytam zlosliwie jak nie ktorzy komentuja tylko z braku mojej wiedzy i tyle

to z braku tej wiedzy radze ci sie jeszcze zastanowic nad ofert膮..jest ona tak r贸znorodna,ze nie sposob wszystkiego scali膰...o ile zabiegi poprawiaj膮ce urode mozna podciagn膮膰 pod kosmetyke to juz rodzenie sobie ze stresem wymaga wiedzy psychologicznej...no chyba ze poprawa wizerunku to gwarantuje do tego joga,stylizacja wygladu itp.zeby zg艂ebic te wszystkie wiadomosci i byc w miare fachowcem potrzeba wiele lat nauki i praktyki...ilosc nie zawsze znaczy jako艣c
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Sta艂y Bywalec
Nie jestem osoba ktora ogranicza sie do jednej dziedziny..jestem rzadna wiedzy stad tak szeroka oferta.... Nic wiecej dodac nic ujac...Spokojnego niedzielnego wieczoru
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Post贸w
magdalena kozlowska
(mala8200)
Wiking
Nie no to raczej logiczne hehe na szczescie nie mam depresji ani nie musze walczyc ze stresem jedynie moje paznokcie potrzebuja nowego "zycia" reszta mnie ani ziembi ani parzy,nie mnie to oceniac.Najlepsza jest reklama i wypiwiedz innych klijentek (jezeli takie istnieja) i wtedy mozna stwierdzic czy warto czy tez nie.Takze zmiterka czy sa na tym forum dziewczyny ktore korzystaly z Twoich uslug i ktore moglby wyrazoc swoje zadowolenie??
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Sta艂y Bywalec
Tak sa ale nie wiem czy zycza sobie abym ujawnila ich nicki ....Wiekszosc to kobiety ktore mieszkaja tutaj gdzie mieszkam lub polecaly mnie kobiety z tego forum...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
zmiterka napisa艂:
Nie jestem osoba ktora ogranicza sie do jednej dziedziny..jestem rzadna wiedzy stad tak szeroka oferta.... Nic wiecej dodac nic ujac...Spokojnego niedzielnego wieczoru

fajnie,ze dziewczyna z mojej miejscowosci jest tak wszechstronnie utalentowana...pogratulowac...mowie szczerze...ale na moj gust powinna艣 troche zaw臋zic rozpieto艣膰 us艂ug bo niestety jako 23-latka nie jestes wiarygodnym,,psychoanalitykiem,,autorytetem do pracy tak odpowiedzialnej jak sfera ludzkiego umys艂u...jakby chodzi艂o o pazurki nie zastanawia艂bym sie nawet bo wiem,ze nawet dziewczyny bez kursow potrafi膮 wyczarowac cudenka na paznokciach jak maja talent...ale w innych dziedzinach nie bra艂abym cie nawet pod uwage...niestety...mi艂ego wieczorku rowniez..
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Sta艂y Bywalec
Swieca HOPI!!!!

Naturalne zabiegi daj膮ce rezultaty oczyszczaj膮ce i lecz膮ce uszu oraz zatok
Praktyka tej staro偶ytnej, delikatnej i naturalnej terapii pochodzi z Azji, stosowana by艂a r贸wnie偶 przez Indian obu Ameryk.
艢wiece zio艂owe wykonuje si臋 z w艂贸kna lnianego lub bawe艂nianego, ekstraktu miodowego, wosku pszczelego, olejk贸w leczniczych, sproszkowanych zi贸艂 o sk艂adzie i ilo艣ci dobranych wed艂ug india艅skiej tradycji.

Skutki zabiegu - jak dzia艂a 艣wiecowanie
Podczas spalania si臋 艣wiecy wytwarza si臋 podci艣nienie w kanale usznym. Powstaje ono na skutek tzw. efektu komina i prowadzi do dostrzegalnej regulacji ci艣nienia zatok i b艂ony b臋benkowej. Ponad 90% pacjent贸w opisuje obni偶enie ci艣nienia i "lekko艣膰" - odczucie w okolicach uszu i g艂owie jako pocz膮tkowy efekt zabiegu.
Ci艣nienie kr膮偶膮ce ( tzw. pr膮d ci艣nienia ) dostarcza st臋偶on膮 par臋 olejk贸w, wzbogacon膮 zio艂owymi substancjami do wn臋trza ucha. W wyniku tego nast臋puje efekt uzdrowienia podra偶nionych stref.
Co wi臋cej, dzia艂anie pr膮du podci艣nienia, wyci膮ga osady i zanieczyszczenia z ucha.
Podczas procesu spalania, nagrzewaj膮ca si臋 blaszka przenosi 艂agodny, uspokajaj膮cy pr膮d ciep艂a i olejk贸w zio艂owych do wn臋trza ucha. Lokalnie dostarczane ciep艂o powoduje stymulacj臋 obwodowego ci艣nienia krwi, kt贸re wzmacnia immunologiczny system obrony danego miejsca oraz zwi臋ksza cz臋sto艣膰 kr膮偶enia limfatycznego. Ciep艂o stymuluje punkty energetyczne ucha i powoduje prawid艂owy obieg energii, dzia艂a na zako艅czenia nerw贸w oddzia艂uj膮c na ma艂o dost臋pne cz臋艣ci uk艂adu s艂uchu.
To dzia艂anie temperatury, opar贸w zi贸艂 i olejk贸w, kt贸re rozpuszczaj膮 z艂ogi i zanieczyszczenia, wyci膮gaj膮 je na zewn膮trz, zatrzymuj膮c w 艣wiecy. Przy zabiegu wykonywanym na uchu zdrowym kolor py艂u powsta艂ego w procesie spalania powinien by膰 z艂oto-偶贸艂ty, czasami nabiera koloru ziemistego, br膮zowego a偶 do zielonego i zale偶y od stopnia zanieczyszczenia ucha, stan贸w zapalnych lub chor贸b sk贸rnych. W pyle tym mo偶na wyczu膰 grudki, kryszta艂ki, czasami do艣膰 poka藕ne, a tak偶e br膮zow膮 wod臋.
Ca艂y zabieg jest przyjemny i skuteczny. W celu zapewnienia w艂a艣ciwego procesu leczniczego wskazane jest wykonanie trzech zabieg贸w w ci膮gu tygodnia.
Schorzenia takie jak katar czy inne drobne sprawy usuniemy pierwsz膮 seri膮 zabieg贸w, przewlek艂e sprawy wymagaj膮 7 i wi臋cej zabieg贸w.

Osoby stosuj膮ce zio艂owe 艣wiece Indian Hopi opisuj膮 wynik zabiegu jako intensywny, harmonijny relaks oraz efekt uzdrawiaj膮cy ca艂y system s艂uchowy.
S膮 te偶 przypadki leczenia naszych kochanych czworonog贸w, kot贸w a przede wszystkim ps贸w. Wielu ludzi pomaga swoim czworonogom w dolegliwo艣ciach uszu, kt贸re tak jak i u ludzi s膮 dla nich utrapieniem.

Wskazania:

- g艂uchota
- delikatne usuwanie nadmiaru woskowiny
- podra偶nienia uszu lub zatok
- katar ( nie偶yt nosa )
- szumy w uszach i "dzwonienie"
- efekt u艣mierzaj膮cy w przypadkach dra偶liwo艣ci lub stres贸w
- regulacja ci艣nienia w przypadkach b贸l贸w g艂owy, migrenach
- zak艂贸cenia kr膮偶enia w uchu
- lokalna aktywacja limfy i proces贸w limfatycznych
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Post贸w

(sih87)
Maniak
Z tym konchowaniem uszu tj. 艣wiecowaniem jest spory problem. Laryngolodzy z regu艂y krytykuj膮 ten zabieg...

Jak kto艣 chce prze艣l臋 artyku艂 z "The Journal of laryngology and otology"
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Post贸w

(skafander00)
Sta艂y Bywalec
Prawda.Ja zosta艂am zbesztana przez 3 laryngolog贸w w Klinice Patologii S艂uchu za takowe zabiegi.Bo pono膰 robi膮c takie zabiegi wpychamy t臋 woskowin臋 do 艣rodka co w konsekwencji prowadzi do wielu patologii s艂uchu.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Sta艂y Bywalec
Powiem szczerze ,ze mnie zdziwiliscie pierwsze slysze ,ja znam inne opinie same superlatywy ..no ale coz zawsze medal ma dwie strony
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok