Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Bartłomiej Malesza Ania Najewska (6309 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
SILESIA
profesjonaliści wiedzą gdzie są kamery
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Tak sobie myślę,że podobne kradzieże możliwe,że były już zgłoszone na lotnisku w Torp to będzie łatwiej ich wyłapać policji w przyszłości. Ale nawet jak ich złapią to nie licz że odzyskasz kase. Jeżeli to ludzie juz po wyrokach to pójdą siedzieć, ale tacy nie maja majątków okazanych więc nic z niego nie ściągną. Jeżeli to "świerzynka" w co wątpię, to dostanie wyrok w zawieszeniu i tez pożegnaj sie z kasą, no chyba że ma BMW do którego zabierze się komornik na twoje polecenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Andy hellboy napisał:
SILESIA
profesjonaliści wiedzą gdzie są kamery

Wiesz...Nawet profesjonaliści wpadają. Ale masz racje, jeżeli to grupa stale dokonywujaca kradzieży na Torpie to z pewnością znają rozstawienie kamer.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
nieznajomy321 napisał:
witam
zostałem okradziony na lotnisku Oslo-Torp ze znacznej kwoty., nie wiem co mam robić bo zorientowałem się lecąc już do polski, że moje pieniądze to nie korony tylko jakieś ruble gdzie powinienem się zgłosić? proszę o pomoc

Tu juz niema co plakac nad rozlanym mlekiem poprostu sie stalo i nauczka na przyszlosic,sam mialem taka sytuacje tylko ze jak bylem na wakacjach w pl.Idz na policje jak oni nic nie benda mogli zrobic to poprostu sie stalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
imię nazwisko
(nieznajomy321)
Wiking
Andy hellboy napisał:
już ci napisałem że jak nie widziałeś złodzieja to najlepiej do ciał niebieskich żeby klątwa spadła na twego prześladowcę
klątwa rzucona
ale tak poważnie to potrafię przedstawić rysopis tego gościa, tej mordy nie zapomnę do końca życia, myślę właśnie nad skontaktowaniem się z norweską policją, ale nie wiem czy to będzie miało sens...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Jak najbardziej bendzie mialo sens Zrobia portret pamieciowy, a nuz jest poszukiwany.Nie odpuszczaj tak latwo puziniej bendziesz mugl powiedziec ze zrobiles wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok