Statystyka,statystyczny... statystyczny Polak nie istnieje, jest to jedynie wymysł i wytwor chorych psychologw i socjologow. A ty chyba sobie kiepsko radzisz, myle się?
A jakie problemy wzieto pod uwage w tych norweskich statystykach?
Finansowe? Caly swiat je ma.
Seksualne? Hmm.. bez komentarza.
Jezykowe? Mase norwegow je ma (nazywa sie: lese og skrivevansker)
z przemiana materii.. znalezieniem wolnego czasu.. organizowaniem sie..
Ubieraniem sie .. makijazem..
hallo..?
mepsycholog napisał: Jak podaja norweskie statystyki Polaka cechuje slaba zdolnosc do radzenia sobie z problemami.Jaki naprawde jest statystyczny Polak?
Fiona66 napisał: mepsycholog napisał: Jak podaja norweskie statystyki Polaka cechuje slaba zdolnosc do radzenia sobie z problemami.Jaki naprawde jest statystyczny Polak?
mepsycholog napisał: Jak podaja norweskie statystyki Polaka cechuje slaba zdolnosc do radzenia sobie z problemami.Jaki naprawde jest statystyczny Polak?
więc ja jestem statystyczny polak bo kompletnie nie wiem co i jak tutaj.
nie wiem nawet gdzie jest najblizsza apteka a akurat jestem sama może ktoś mi pomoże?
Oj Starlett mieszkasz w Bergen już ponad tydzień i nie Wiesz gdzie jest apteka .? To zależy w jakim rejonie mieszkasz .W ppobliżu każdego centrum handlowego . na sletten senter. a najwięcej jest w centrum w pobliżu targu rybnego. Ale z tego co wiem leków na samotność tam nie sprzedają byłem i pytałem się . A swoją drogą myślałem że już kogoś znalazłaś chętnego na pogaduszki i kawę M
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.