Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(16068 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
retier1 napisał:
Luba napisał:
retier1 napisał:
Luba napisał:
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:
ta dziewczyna w sieci i ta w niebieskiej , obecnie, bluzeczce, to dwie rozne

oj retier, sieci rybackie namieszaly Ci cosik
Co prawda,oczka były małe lecz to była ona A i wcześniej też ją widziałem Chyba wzięła sobie do serca przytyki ,bo już jej nie widzę

Żeby to się tylko zaraz w dyskusję o rozmiarach "oczek" nie przerodziło, bo o tym...to mają prawo tylko doświadczeni rybacy!

To pewnie i znasz takowych jeśli to nie tajemnica,to na jakie oczka cię łapałi

Jeszcze nie złapali, ciągle pływam niczym ta syrena, chociaz czasami zawyję niczym ta strażacka...

I łapie się który

Aż tak sie tutaj nie będę uzewnętrzniac, bo sie wstydzę...Poczekajmy może na odpowiedź Pani psycholog, co sądzi o zamieszczaniu przez dziewczęta zdjęc w sieciach (rybackich). Przecież tym Retier byłeś głównie zainteresowany...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fiona66 napisał:

moja kawa na ekranie

Dobrze , że nie na klawiaturze ja z moją klawiaturą nie mogę dojść do ładu , herbatą ją kiedyś potraktowałam na szczęście gorzką ,ale niezadowolona jest do dziś .

retier1 napisał:
A mogła by tak pani mep czy med psycholog wyklarować postawę niejakiej agnieszki z prowokującym biustem,z lewej strony ekranu? Jako polak na emigracji,mam pewne skajarzenia Lecz pewności za cholerę

po lewej stronie ekranu widzę trzy zdjęcia facetów popisujących się z taaaakimi wielkimi rybami ....hmmm chyba się spóźniłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Monia, zmieniasz bieliznę raz na w2 dni?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
małgośka napisał:
Fiona66 napisał:

moja kawa na ekranie

Dobrze , że nie na klawiaturze ja z moją klawiaturą nie mogę dojść do ładu , herbatą ją kiedyś potraktowałam na szczęście gorzką ,ale niezadowolona jest do dziś .

retier1 napisał:
A mogła by tak pani mep czy med psycholog wyklarować postawę niejakiej agnieszki z prowokującym biustem,z lewej strony ekranu? Jako polak na emigracji,mam pewne skajarzenia Lecz pewności za cholerę

po lewej stronie ekranu widzę trzy zdjęcia facetów popisujących się z taaaakimi wielkimi rybami ....hmmm chyba się spóźniłam

jak Ciebie nie bylo, to oni juz zabrali te siec z biustu i ryb zdazyli nalapac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Fiona66 napisał:
małgośka napisał:
Fiona66 napisał:

moja kawa na ekranie

retier1 napisał:

to tak a propos polaka na emigracji ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
barbara67 napisał:
Fiona66 napisał:
małgośka napisał:
Fiona66 napisał:

moja kawa na ekranie

retier1 napisał:

to tak a propos polaka na emigracji ???

a nie ?
ja tez biegam z wedka, na emigracji i w Ojczyznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
A moze polaka na emigracji poznamy po jego iq :

lavira.pl/iqtest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Luba napisał:

Aż tak sie tutaj nie będę uzewnętrzniac, bo sie wstydzę...Poczekajmy może na odpowiedź Pani psycholog, co sądzi o zamieszczaniu przez dziewczęta zdjęc w sieciach (rybackich). Przecież tym Retier byłeś głównie zainteresowany...[/quote]

...............no tak,ale rybka była niczego sobie sztuka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Fiona66 napisał:

a nie ?
ja tez biegam z wedka, na emigracji i w Ojczyznie [/quote]

I nic do tej pory nie złapałaś
Czas już przynęty zmienić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
retier1 napisał:
Fiona66 napisał:

a nie ?
ja tez biegam z wedka, na emigracji i w Ojczyznie

I nic do tej pory nie złapałaś
Czas już przynęty zmienić[/quote]

Czuję, że nadchodzi czas dobrego rybobrania...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok