Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(13105 niezalogowanych)
417 Post贸w
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Hilton napisa艂:
mysle, ze problem stanowia norweskie ceny, w szczeg贸lonosci oslowskie No co偶, jestesmy w Norwegii, wiec ceny sa norweskie a nie z bangladesz.... Trzeba zap艂aci膰 podatek, c艂o, wartosc towaru, czynsz za lokal i jescze miec z tego na chleb i mas艂o.... wiecej nie chce mi sie t艂umaczyc i zarazem wkurza mnie gadanie o cenach, ze takie "norweskie". Jak nie pasuje to trza kupic bilket do szczecina i leciec z walizk膮, przywiezc sobie prowiant. 35 koroin za s艂oik og贸rk贸w to chyba nie wydatek, 140 koron za kilogram polskiej kie艂basy to tez nie wydatek, bo w kiwi czy remie 1000 zaledwie 10 dekagram贸w kosztuje oko艂o 20 koron.
trzymam kciuki za zdrowie psychiczne.

nawet mi nie mow... ostatnio dzwoni do mnie jakis typ i mowi, ze dostal na mnie namiary od norwega u ktorego pracuje na budowie, cos tam mi brzeczy do sluchawki ze ma problym z kregoslopem i ze chce masaz, mowie mu cene, a on do mnie: "polak a ceny prawie tak jak u norwega"
no wiec ja do niego tak: "pogadam z twoim szefem, ze chcesz miec zarobki polskie, mysle, ze 5 tys koron bedzie ok, w koncu jestes polakiem a nie norwegiem"
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Hilton napisa艂:
BiZi napisa艂:
Pare razy zdarzylo mi sie kupic w "Polskym Sklepie". Powiem tylko pare slow na temat jakosci sprzedawanych towarow...no i moze cen... szkoda ze w sklepie jest malo produktow znanych polskich marek, glownie sprzedaja produkty z najnizszych polek, ktore jak wiadomo ogolnie sa do d..y, ogorki kiszone ( w woreczku ) - beznadziejne, nie mozna ich nazwac kiszonymi a raczej splesnialymi, kielbasa na grilla - tragedia , kasza z miesem, ktora po grilowaniu nie nadaje sie do spozycia. Ceny..ogolnie ceny norweskie- no ale nie mozna sie dziwic, wkoncu sklep w Oslo, ALE nie rozumiem dlaczego kawa Nescafe, ktora w Rema 1000 kosztuje 58 kr w Polskym Sklepie kosztuje 100 kr! Duzo by tutaj pisac o tym ..ale mi sie juz nie chce.... najlepiej przetestowac samemu pozdr

Co do og贸rk贸w, ze splesniale - sprawdz adres firmy w Polsce, moze nawet znajdziesz nr telefonu. Zadzwon i z艂o偶 skarge. A Nescafe kosztuje 100 koron, bo trzeba zap膮艂ci膰 toll, mva i inne rzeczy, poza tym polska nes smakuje inaczej niz norweska. Musiales miec pecha stulecia, ze wszystko by艂o do wyrzucena albo....albo.... podniebienie odwyk艂o od normalnego jedzenia

A co norweska jest bez mva?, a je艣li toll, to chyba w polsce odliczaj膮 vat?, a transport powiecie....a co norweska sama chodzi?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
alfred napisa艂:
Hilton napisa艂:
BiZi napisa艂:
Pare razy zdarzylo mi sie kupic w "Polskym Sklepie". Powiem tylko pare slow na temat jakosci sprzedawanych towarow...no i moze cen... szkoda ze w sklepie jest malo produktow znanych polskich marek, glownie sprzedaja produkty z najnizszych polek, ktore jak wiadomo ogolnie sa do d..y, ogorki kiszone ( w woreczku ) - beznadziejne, nie mozna ich nazwac kiszonymi a raczej splesnialymi, kielbasa na grilla - tragedia , kasza z miesem, ktora po grilowaniu nie nadaje sie do spozycia. Ceny..ogolnie ceny norweskie- no ale nie mozna sie dziwic, wkoncu sklep w Oslo, ALE nie rozumiem dlaczego kawa Nescafe, ktora w Rema 1000 kosztuje 58 kr w Polskym Sklepie kosztuje 100 kr! Duzo by tutaj pisac o tym ..ale mi sie juz nie chce.... najlepiej przetestowac samemu pozdr

Co do og贸rk贸w, ze splesniale - sprawdz adres firmy w Polsce, moze nawet znajdziesz nr telefonu. Zadzwon i z艂o偶 skarge. A Nescafe kosztuje 100 koron, bo trzeba zap膮艂ci膰 toll, mva i inne rzeczy, poza tym polska nes smakuje inaczej niz norweska. Musiales miec pecha stulecia, ze wszystko by艂o do wyrzucena albo....albo.... podniebienie odwyk艂o od normalnego jedzenia

A co norweska jest bez mva?, a je艣li toll, to chyba w polsce odliczaj膮 vat?, a transport powiecie....a co norweska sama chodzi?

Jezu (o ile istniejesz?), zakupy w polskim sklepie faktycznie stanowia problem natury psychologicznej!!!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Popatrzcie do czego mep doprowadzi艂a . Bez Jej pomocy nie mo偶na kupi膰 kwaszonych og贸r贸w...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
alfred napisa艂:
Popatrzcie do czego mep doprowadzi艂a . Bez Jej pomocy nie mo偶na kupi膰 kwaszonych og贸r贸w...

No widzisz, a ja zrezygnowalem z handlu, bo podobno nie potrafilem dotrzec do klienta
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
alfred, norweska sama nie chodzi, ale inna cena jest w sklepie, ktory sprzedaje tysiace sztuk danego towaru ( supermarket) a inna w malym sklepiku. W Polsce jest to samo. Duze sklepy sprzedaja niektore towary taniej, niz ma艂y przedsiembiorca kupuje.....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Sethur napisa艂:
alfred napisa艂:

No widzisz, a ja zrezygnowalem z handlu, bo podobno nie potrafilem dotrzec do klienta

To ju偶 masz nowy temat postu (czyli nie艣mia艂e pytanie do ...), "Jak Polacy maj膮 dociera膰 do klienta w Norwegii?"
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Hilton napisa艂:
alfred, norweska sama nie chodzi, ale inna cena jest w sklepie, ktory sprzedaje tysiace sztuk danego towaru ( supermarket) a inna w malym sklepiku. W Polsce jest to samo. Duze sklepy sprzedaja niektore towary taniej, niz ma艂y przedsiembiorca kupuje.....

Hilton a co艣 Ty tak spowa偶nia艂a

To z tego 偶artu :
Rosjanin pyta w rybnym - "Oko艅 jest
Sprzedawczyni na to - "Niet!". Nie dowiezli !
On - "A szczuka(szczupak) jest?
Ona - Niet!. Nie dowiezli !
On - A p艂astuga jest?!
Ona - Jest !
On - A kak ta bljad藕 sama prisz艂a ?!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Alfred, z tym rosyjskim akcentem to nie trafi艂es zeby mnie roz艣mieszyc, bo akurat taki pech w zyciu ( a teraz juz szczescie) ze m贸j m膮z sie pu艣ci艂 z rusk膮 bladzi膮....stara ruska bladzi膮 i podobno ja bardzo kocha, az tak bardzo, ze kupi艂 jej operacje plastyczn膮, a na dzieci w艂asne za艂uje
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(alfred)
Wiking
Oj ten akcent (w takim razie) to po to bys si臋 z nich 艣mia艂a...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok