Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Jesus Christ Superstar - Norwegia

Czytali temat:
(1406 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Rock opera stworzona przez Andrew Lloyd Webbera i Tima Rice'a.
Byla wystawiana m.in. w Polsce kiedys tam, niestety nie bylem
Z kolei ogladalem wielokrotnie film Normana Jewisona na podstawie tego musicalu, rewelacja !

W Oslo premiera 3 wrzesnia w Det Norske Teatret i wielokrotnie pozniej bedzie wystawiana, przez caly wrzesien.

Namawiam wszystkich do pojscia na to, mysle ze w wykonaniu Norwegow bedzie to rownie swietny musical
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
Rock opera stworzona przez Andrew Lloyd Webbera i Tima Rice'a.
Byla wystawiana m.in. w Polsce kiedys tam, niestety nie bylem
Z kolei ogladalem wielokrotnie film Normana Jewisona na podstawie tego musicalu, rewelacja !

W Oslo premiera 3 wrzesnia w Det Norske Teatret i wielokrotnie pozniej bedzie wystawiana, przez caly wrzesien.

Namawiam wszystkich do pojscia na to, mysle ze w wykonaniu Norwegow bedzie to rownie swietny musical

no no no, prosze kulturka sie szerzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(izar5)
Wiking
A ja sie na to wybieram z narzeczonym mym, ale jeszcze nie wiem na kiedy uda mi sie zdobyc bilety Na pewno bedzie super spektakl, bo takiej muzy raczej nie da sie zepsuc A do tego Norwegowie calkiem dobrze spiewaja, wiec.....do zobaczenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
No to do zobaczenia na spektaklu.A moze tak umowimy sie na jeden dzien???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Oczywiscie wszyscy chetni!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(izar5)
Wiking
"Ja" to może nie "wszyscy" ale chetna jestem...w sensie chetni Nie wiem jedynie na kiedy uda mi sie kupic bilety, bo gdyz mam karte uprawniajaca do tanszych biletow i nie wiem czy ona obowiazuje na wszystkie dni czy tylko na wybrane spektakle. Wkrotce sie to wyjasni, a wtedy....nie widze przeszkod by sie tam spotkac wraz hihihi...byloby kulturalne spotkanie na maxa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Mnie pasuje drugi weekend wrzesnia, bo wtedy tata zabiera dzieci do siebie i jestem wolna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
jak dla mnie moze byc kazdy termin. wiec moze ktos zbierze chetnych i poprostu zakupi bilety???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Moze grupowe zakupienie biletow byłoby tansze Ale wątpię ze sie tak zorganizujemy. Jeden zachoruje, drugi bedzie mial wizyte tesciowej, trzeciemu szef karze w pracy dłuzej zostac, czwartej sie prostownica do wlosow zepsuje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(izar5)
Wiking
Hilton- masz racje hihihi....z ta prostownica to bylby dramat A tak powaznie, to tez uwazam ze kazdy powinien kupic dla siebie, zeby nie bylo nieporozumien. Zajrzalam na strone teatru i bilety kosztuja 440 NOK ,a w promocji (jesli kupi sie na wybrane spektakle) to 380. Promocja trwa do dzis.Tak jak Hilton, moge dopiero po 20.09 ,bo mam duzo pracy u siebie i do tego wieczorami, wiec nie dam rady Za tydzien bede wiedziala wiecej...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok