Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1377 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
na kulturę przez duze "K" wydam 44o koron Jak nie bedzie chetnych to pojde sama .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Hilton czuje sie zaproszony,hihihihihihi. A powaznie - ja tez chetnie sie wybiore nawet sam,poprostu myslalem ze bedzie okazja sie poznac na zywo w szerszym gronie przy okazji tego spektaklu.podajcie dziewczyny termin dostosuje sie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No ja przeciez podalam Oj, widze kłopoty z czytaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
drugi tydzien wrzesnia to chyba nie termin ale mniejsza z tym i tak nie ma zawielu chetnych. do zobaczenia(moze) na spektaklu rodacy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Drugi weekend, czyli sobota lub niedziela
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
CZY naprawde nikt wiecej nie ma ochoty spotkac sie??? Po spektaklu bedzie mozna skoczyc na drinka czy kawe!! moze rzeczywiscie 12 wrzesnia??? taka moja propozycja- tyle razy probowano tutaj zorganizowac jakies spotkanie ze moze teraz wyjdzie??? Bardd nie masz ochoty??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(katrin)
Wiking
Ja bym z miłą chęcią poszła z wami,ale troszkę mam daleko mam nadzieję ze wypali wam spotkanko i wypijcie za mnie drinka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(izar5)
Wiking
hmm...12 wrzesien nie brzmi zle, ale ze jest to sobota ,to nie jestem pewna jak bedzie wygladal moj plan w tym dniu i czy przypadkiem nie mam wieczornej proby. Tak sie sklada, ze pracuje w operze i bedziemy w tym czasie na tydzien przed premiera, wiec bede miala raczej duzo pracy. Dlatego pisalam ,ze moglabym dopiero po 19.09 Ale wszystko sie wyjasni wkrotce i dam znac czy termin pasuje.
A co do ilosci chetnych, to wcale nie jest nas tak malo. A do spektaklu jest jeszcze troche czasu, wiec moze ktos sie jeszcze zainteresuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hej wszystkim po urlopie hehe

Wiec ja 12 wrzesnia melduje sie, jak przyjdziecie Hilton i Fazi to jest nas juz troje, dobra cyfra trzech muszkieterow, swieta trojca itd.... hahaha

Dajcie znac czy kupiliscie juz bilety, jak nie to ja w tym tygodniu, powiedzmy w piatek moge kupic np. 3 i spotkamy sie pod teatrem. Oki ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Ja tez sie wybieram na ten musical 12.09. Kupilam bilet przez internet
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok