Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jarek Grudzień KATARZYNA KEDZIERSKA Mily Xyz mateusz Dzej Szymon Poznań/Oslo Wioleta .... Marek Marko Ania Skuza Matti Kart Claudia_30 kingam (9017 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to powiedzcie no człowieku
dlaczego ujmujecie sobie plusów
nie chcesz już jak ten z Bergenu wyglądać?
a i co to masz w tarczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Mojmira napisał:
Hej wszystkim!
Jestem certyfikowanym nauczycielem jogi i zastanawiam się nad zorganizowaniem na przełomie jesieni i zimy zajęć jogi prowadzonej w języku polskim (wcześniej prowadziłam jogę po norwesku i polsku, w zależności od potrzeb ćwiczących). Najpierw chciałam się jednak zorientować czy w ogóle byłoby zainteresowanie czymś takim. Joga, jaką prowadzę to Somayog - bardzo spokojna forma ćwiczeń przeznaczona dla wszystkich, przede wszystkim jednak dla osób pracujących fizycznie, w stresie, kobiet w ciąży, osób, które z tych czy innych powodów nie mogą lub nie chcą udać się na bardziej dynamiczne zajęcia jogi klasycznej oraz osób starszych.

To tak żeby Agnieszce nie było przykro.
I chłopaki dajcie jej plusów ile wlezie /żart/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Maura)
Wiking
Mojmira napisał:
Hej wszystkim!
Jestem certyfikowanym nauczycielem jogi i zastanawiam się nad zorganizowaniem na przełomie jesieni i zimy zajęć jogi prowadzonej w języku polskim (wcześniej prowadziłam jogę po norwesku i polsku, w zależności od potrzeb ćwiczących). Najpierw chciałam się jednak zorientować czy w ogóle byłoby zainteresowanie czymś takim. Joga, jaką prowadzę to Somayog - bardzo spokojna forma ćwiczeń przeznaczona dla wszystkich, przede wszystkim jednak dla osób pracujących fizycznie, w stresie, kobiet w ciąży, osób, które z tych czy innych powodów nie mogą lub nie chcą udać się na bardziej dynamiczne zajęcia jogi klasycznej oraz osób starszych.

----------------------------------------------------
Raczej bym nie napisała tego postu, ale chyba zbyt dużo obłudy dewocyjnej p. Agnieszko, zbyt dużo?

Najpierw sztuczne? konta i daty ich powstania "osób" biorących udział w 'dyskusji' w tym wątku:

1.Mojmira 1.10.13
2.dnc - Ten profil nie istnieje lub nie jest już dostępny
3.niebo - 4.10.13
4.kovalsky - 5.10.13
5.PiotrCzarnecki - 2.10.13

...wszystke 5 kont nowe.
...czy nie są to konta powstałe na potrzeby tego tylko wątku na forum?

Dostałam też listy na prv od @PiotrCzarnecki - nienajmilsze. Nie będę cytować.

Pozwoli pani, że w ramach wolności dyskusji zacytuję kilka myśli z pani blogów p. Agnieszko:

Blogi Pani Agnieszki:

Mandragora - pogański sklepik - mandragora-shop.blogspot.com/
Wiedźma na szlaku - mojmira.blogspot.com/

Zawód: "Z wykształcenia - nauczyciel historii. Z doświadczenia: kelnerka, księgowa, kierowca, ogrodnik i malarz.
Z zamiłowania: czarownica "

O mnie: "Wiccanka tradycyjna. Tarocistka. Tantryczka. Dyplomowana uzdrowicielka praniczna oraz Reijukido Reiki. Instruktorka Somayogi."

Zainteresowania: "wicca, czarostwo, tarot, uzdrawianie, magia, rytuały, pogaństwo, tantra, joga, astrologia, hipnoza regresywna"

Inne ciekawe linki:

www.blogger.com/profile/01689311776150420336
mojmira.blogspot.com/p/wicca-czarostwo-poganstwo.html
www.gandalf.com.pl/b/wicca-a/
Nota o autorze: lubimyczytac.pl/autor/54297/agnieszka-mojmira-antonik

Bardzo ciekawy cytat z: lubimyczytac.pl/ksiazka/106634/wicca
"Religia czarownic dla tych, którzy chcą wiedzieć i zrobić pierwszy krok, by doświadczyć...

Agnieszka Mojmira Antonik – wiccanka tradycyjna inicjowana w gardneriańsko-aleksandriańskiej linii Vivianne Crowley, silnie związana z pogaństwem nordyckim oraz tradycją tantryczną. (..) Współorganizatorka Wrocławskich Spotkań Pogańskich oraz współzałożycielka Stowarzyszenia Jera i Somayog.
Uzdrowicielka praniczna. Tarocistka. Czarownica. Kapłanka."

Jeszcze film ateistyczne zaślubiny, nawet zabawny:

No i wreszcie film o "jodze" - poznajecie p. Agnieszkę pod koniec filmu... naprawdę ma piękny uśmiech?:

...napisała Pani, że to bardzo spokojna forma ćwiczeń, przeznaczona dla wszystkich, przede wszystkim jednak dla osób pracujących fizycznie, w stresie, kobiet w ciąży... Pani Kapłanko, a co to za modlitwa była w trakcie?
Można poprosić o tłumaczenie, najlepiej tu, na forum. Podyskutujemy, bo przyznaję że zaciekawia mnie Pani coraz bardziej. Szczerze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
Jasta, możesz temu inteligientowi coś powiedzieć? bo błaźni się coraz bardziej, ja wymiękam, a on chyba jakąś miłością do ciebie zapałał.
A zresztą, olać...

A propos Einsteina:
wyborcza.pl/1,75400,12641586,Czy_Albert_...wierzyl_w_Boga_.html

i tu:
"Religia przyszłości będzie religią kosmiczną. Powinna ona przekraczać koncepcję Boga osobowego oraz unikać dogmatów i teologii. Zawierając w sobie zarówno to, co naturalne, jak i to, co duchowe, powinna oprzeć się na poczuciu religijności wyrastającym z doświadczania wszelkich rzeczy naturalnych i duchowych jako pełnej znaczenia jedności. Buddyzm odpowiada takiemu opisowi.(…) Jeżeli istnieje w ogóle religia, która może sprostać wymaganiom współczesnej nauki, to jest nią buddyzm".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
Mojmira napisał:
Hej wszystkim!

Pani @mojmira czy to prawda co napisała @maura ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
281 Postów

(grzes333)
Stały Bywalec
no ciekawe
Saga ludzi lodu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a i co to masz w tarczy

widac razi jakiegos damskiego boksera moja osoba ,Az se budzik ustawia co 6 godzin
a jak sie dowiedzial ze pingu mial 3 konta to se otworzyl z 10
biedak nie spi po nocach

taka krzywde mi zrobil ze bede chyba musial poszukac banku

spermy

o awatar pytasz ?to cherb rodzinny od 20 pokolen w lini meskiej
mam jeszcze drugi po prababci jest w mojej galeri
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(kowalsky)
Wiking
patim napisał:
a i co to masz w tarczy

widac razi jakiegos damskiego boksera moja osoba ,Az se budzik ustawia co 6 godzin
a jak sie dowiedzial ze pingu mial 3 konta to se otworzyl z 10
biedak nie spi po nocach

He he, akurat przeglądałem dziś forum. Czytałem różne wątki i to dość rano, chyba piąta.
I właśnie wtedy zauważyłem i zdziwiłem: co wątek to masz coraz mniej tych klasków. Widziałem kto jest na forum. Dorośli ludzie, kuźwa, zabawa jak cholera.
A w ogóle to co ci to ujmie przy wypowiedziach? no ale nie moja sprawa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
A w ogóle to co ci to ujmie przy wypowiedziach?
raczej dodaje haryzmy
bo wiesz zeby byc wilkiem na forum to nie mozna miec plusow

no i jak taki pingu mialby donosic na kogos z plusami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Aga Antonik
(AgnieszkaMojmira)
Wiking
Maura napisał:

Raczej bym nie napisała tego postu, ale chyba zbyt dużo obłudy dewocyjnej p. Agnieszko, zbyt dużo?

Tak myślałam, że Twoich obietnic, że zamykasz dyskusję nie można było brać na poważnie...

A co do reszty...
Tak, jestem wiccańską kapłanką i się z tym nie ukrywam Gdyby tak było, to czy wykorzystywałabym na tym forum nick, którym oficjalnie posługuję się gdzie indziej, i poprzez który jestem łatwo znajdywalna?
Co do zarzutu jednak... Moja religia to moja religia, zajęcia jogi to moja praca, i bardzo uważam, żeby jedno nie miało styku z drugim. Nie pytam również w co wierzą osoby, które do mnie przychodzą, bo ani mnie to interesuje ani ma znaczenie dla mnie czy dla nich. O religię nie pytam również dentysty, fryzjera czy fizjoterapeuty i nie podważam ich kwalifikacji tylko dlatego, że są innego wyznania niż ja. Wydawało mi się, że takie podejście jest oczywiste

Rozumiem, że się zawzięłaś i że zaślepiła Cię zawiść, ale nie mam pojęcia kim są osoby wymienione przez Ciebie (oczywiście nie licząc siebie, bo to konto wymieniłaś jako pierwsze). Obrażasz z resztą moją inteligencję Ps. Napisz do administratora niech sprawdzi IP, bo może to nawet ja sama te konta pozakładałam

Ślub był pogański, nie ateistyczny i cieszę się, że nawet Tobie się podobał

Drugi filmik przez Ciebie wklejony jest z warsztatów Reiki i nie ma nic wspólnego z jogą, jeśli więc była tam jakakolwiek modlitwa - choć nie wydaje mi się - to podobnie jak forma mojego ślubu nie ma to dla tego tematu znaczenia Filmiku o zajęciach Somayog jeszcze nie powstał, ale jestem w trakcie jego montowania Tak więc weź głęboki oddech, przejrzyj mojego bloga raz jeszcze, doczytaj i może wtedy nie będziesz mieszać pojęć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok