Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

marihuana marsjen 2013 - Norwegia

4 Posty

(knowacki)
Wiking
Chcialbym poinformowac polskich smakoszy konopii indyjskich w Norwegii ze w sobote 4 maja o 15.00 na Youngstorget jest organizowany marsz wyzwolenia konopii. Wszyscy wielbiciele tej wspanialej rosliny sa zaproszeni, musimy sie pokazac tym wszystkim zaklamanym politykom i przekonac ich do legalizacji, bo jak kazdy wie ze tak zwany "joint" jest o wiele mniej szkodliwy niz piwo, papieros czy nawet kawa. Inna sprawa to jezeli marihuana by byla legalna to caly rynek a chociaz wiekszosc byl by przejety przez panstwo i mozna by bylo normalnie pojsc do coffe shopu i zapalic prawdziwa dobra "trawke", a jak narazie na tym rynku panuja pushery na grønlandzie ktorzy wciskaja syntetyczny hasz ktory nie ma wogole nic wspolnego z konopia, i ktory jest bardzo niebezpeczny w przeciwienstwie do prawdziwego haszu czy marihuany. Wiem ze dla wielu ludzi ktorzy nie maja stycznosci z marihuana, jest to dla nich szkodliwy narkotyk od ktorego po pierwszym uzyciu bardzo mozna sie uzaleznic, tak nie jest oczywiscie jak inne wszystkie uzywki mozna to zle stosowac lub naduzywac, lecz wiekszosc palaczy marihuany nie sa tak zwanymi "ćpunami" normalnie pracuja, maja rodziny, nawet Einstein palil marihuane. Dlatego tez uwazam ze powinno sie zrobic reforme w przepisach narkotykowych i wszystkie kraje powinny pojsc przykladem Holandii ktora znana jest z coffe shopow. Politycy powinni dac ludziom wolny wybor do uzywek nie kazdy sie dobrze bawi po alkoholu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
knowacki napisał:
bo jak kazdy wie ze tak zwany "joint" jest o wiele mniej szkodliwy niz piwo, papieros czy nawet kawa. ile dziś wyjarałeś? naucz nas coś jeszcze
ty z jakiejs sekty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
knowacki napisał:
bo jak kazdy wie ze tak zwany "joint" jest o wiele mniej szkodliwy niz piwo, papieros czy nawet kawa. ile dziś wyjarałeś? naucz nas coś jeszcze
ty z jakiejs sekty?

Panie B czyżbyś znał kogoś kto się przekręcił po ziele?
Ja z mojej strony dodam że znalem kilku co się załatwili papierosami i wódą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
klimek napisał:
AndersB napisał:
knowacki napisał:
ty z jakiejs sekty?

Panie B czyżbyś znał kogoś kto się przekręcił po ziele?
Ja z mojej strony dodam że znalem kilku co się załatwili papierosami i wódą.
panie klimek nie twierdze ze ziele jest szkodliwe dla zdrowia ale nie wmawiajcie mi ze jest zdrowsze od piwa czy od kawy. w pracy czasem przez noc wypijam 3 kawy, od teraz bede palił 3 jointy zamiast kawki. ajointa to można zapalic i do piwa i tez człowiek bedzie zdrowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Jesteś jeszcze młody i gówno wiesz o zyciu więc trzeba ci wybaczyc tą bezsensowna paplanine ..i nie chce mi sie opisywac jakie spustoszenie czynią w organizmie i zyciu...i tak cie nie przekonam jak i wielu tobie podobnych...
ale co do jednego masz racje,powinneś mieć prawo do wybrania rodzaju swojej smierci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
B.K. napisał:
Jesteś jeszcze młody i gówno wiesz o zyciu więc trzeba ci wybaczyc tą bezsensowna paplanine ..i nie chce mi sie opisywac jakie spustoszenie czynią w organizmie i zyciu...i tak cie nie przekonam jak i wielu tobie podobnych...
ale co do jednego masz racje,powinneś mieć prawo do wybrania rodzaju swojej smierci...
a no właśnie to jakie spustoszenie we łbie robi zioło to żaden nałogowy palacz nie zdaje sobie sprawy. jedyne co mu potrzeba to zjarac sie a na reszte miec wyjebane, opierdolić miske paszy i spac 12 godzin. i bedzie wmawiał innym ze to lekarstwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(knowacki)
Wiking
B.K. napisał:
[quote]Jesteś jeszcze młody i gówno wiesz o zyciu więc trzeba ci wybaczyc tą bezsensowna paplanine ..i nie chce mi sie opisywac jakie spustoszenie czynią w organizmie i zyciu...i tak cie nie przekonam jak i wielu tobie podobnych...
ale co do jednego masz racje,powinneś mieć prawo do wybrania rodzaju swojej smierci...[/quote

no pewnie a marihuana nie pochodzi z konopii tylko sie ja w zyly wstrzykuje slyszalem juz te bzdury ksiadz pani to pewnie mowil
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(knowacki)
Wiking
A tak wogole to ten wpis na forum to ma byc tylko informacja dla polskich palaczy w Norwegii o marszu a nie miejscem na klotnie co jest lepsze alkohol czy ziolo, klotnie radzilbym zostawic panu Kaczynskiemu i panu Tuskowi oraz ich wyznaniowcom.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
knowacki napisał:
[quote]B.K. napisał:
[quote]Jesteś jeszcze młody i gówno wiesz o zyciu więc trzeba ci wybaczyc tą bezsensowna paplanine ..i nie chce mi sie opisywac jakie spustoszenie czynią w organizmie i zyciu...i tak cie nie przekonam jak i wielu tobie podobnych...
ale co do jednego masz racje,powinneś mieć prawo do wybrania rodzaju swojej smierci...[/quote

no pewnie a marihuana nie pochodzi z konopii tylko sie ja w zyly wstrzykuje slyszalem juz te bzdury ksiadz pani to pewnie mowil[/quote]

nie,nie wierze w kościól i ksiedza...widziałam na własne oczy jak umierał miesiacami ktos z mojej rodziny,a zaczynał tak jak ty od palenia dla odprezenia albo przed egzaminami na studiach....wiem co mówie...
ale może to i lepiej jak zalegalizują,świat szybciej sie oczyści bo zapewne pojawi sie jakaś nastepna śmiertelna choroba która zbierze jeszcze wieksze żniwo.. jak AIDS czy EBOLA...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
AndersB napisał:
B.K. napisał:
a no właśnie to jakie spustoszenie we łbie robi zioło to żaden nałogowy palacz nie zdaje sobie sprawy. jedyne co mu potrzeba to zjarac sie a na reszte miec wyjebane, opierdolić miske paszy i spac 12 godzin. i bedzie wmawiał innym ze to lekarstwo

oby tylko to...gorzej jak brakuje na działke...wtedy zaczyna sie koszmar i dla niego i dla ludzi z nim zwiazanych...zrobi dla zdobycia tego gówna wszystko,nawet zabije..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok