Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4 Posty

(knowacki)
Wiking
B.K. napisał:
AndersB napisał:
B.K. napisał:
Jesteś jeszcze młody i gówno wiesz o zyciu więc trzeba ci wybaczyc tą bezsensowna paplanine ..i nie chce mi sie opisywac jakie spustoszenie czynią w organizmie i zyciu...i tak cie nie przekonam jak i wielu tobie podobnych...
ale co do jednego masz racje,powinneś mieć prawo do wybrania rodzaju swojej smierci...
a no właśnie to jakie spustoszenie we łbie robi zioło to żaden nałogowy palacz nie zdaje sobie sprawy. jedyne co mu potrzeba to zjarac sie a na reszte miec wyjebane, opierdolić miske paszy i spac 12 godzin. i bedzie wmawiał innym ze to lekarstwo

oby tylko to...gorzej jak brakuje na działke...wtedy zaczyna sie koszmar i dla niego i dla ludzi z nim zwiazanych...zrobi dla zdobycia tego gówna wszystko,nawet zabije..

pewnie pokaz mi taka osobe bo nigdy sie z kims takim nie spotkalem. Widzisz ja pale od 14 roku zycia fakt ze gowniarz bylem ale jeszcze nigdy nie pomyslalem o kradnieciu zeby miec na ziolo. Nawet z tym nie mam problemow dla was jestem zwyklym cpunem ktory mysli tylko o zjaraniu sie a jakos normalnie skonczylem szkole w wieku 17 lat zostalem czlonkiem zarzadu w zwiazkach zawodowych niedawno zostalem glownym reprezentujacym mlodziez w fellesforbundet i caly czas pne sie w gore bez zadnych problemow i glowy nie mam spustoszalej gdybym mial to bym byl nikim teraz. Fakt jak sie pali te gowno z Grønland to ma sie "wyjarany" mozg. A propo jeszcze tej kawy ile osob zmarlo na zawal serca a ile od palenia ziola? Bo od palenia jeszcze nikt nigdy nie umarl. Sa tylko dwie osoby na swiecie ktore umarly pod wplywem marihuany ale przyczyna zgonu byl wypadek w ktorym uczestniczyli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(meduza_)
Wiking
"oby tylko to...gorzej jak brakuje na działke...wtedy zaczyna sie koszmar i dla niego i dla ludzi z nim zwiazanych...zrobi dla zdobycia tego gówna wszystko,nawet zabije.."

BUHAHAHHA.... To mnie na prawdę rozbawiło!

Czasami lepiej powstrzymać się od komentarza,jeżeli nie ma się pojęcia o temacie niż wystawiać takie kwiatki. Serio. Ale przynajmniej jest wesoło.

Wiking dzięki za info. Na bank wezmę udział w marszu cała rodzinka!
btw jak widać po komentarzach nie ma na merytoryczną rozmowę. Każdy tu jest starszy i mądrzejszy,chętny do moralizowania i obrażania,wiec nie ma sensu sie wychylać.

Do zobaczenia na marszu!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
meduza_ napisał:
"oby tylko to...gorzej jak brakuje na działke...wtedy zaczyna sie koszmar i dla niego i dla ludzi z nim zwiazanych...zrobi dla zdobycia tego gówna wszystko,nawet zabije.."

Czasami lepiej powstrzymać się od komentarza,jeżeli nie ma się pojęcia o temacie niż wystawiać takie kwiatki. Serio. Ale przynajmniej jest wesoło.

btw jak widać po komentarzach nie ma na merytoryczną rozmowę. Każdy tu jest starszy i mądrzejszy,chętny do moralizowania i obrażania,wiec nie ma sensu sie wychylać.

następny zwolennik zielska? nie rozumiesz czegoś, nie chodzi o to czy zioło szkodliwe mniej czy bardziej, samemu zdarza mi sie zapalić choć bardzo rzadko, knowacki chciał napisać o marszu ale po co wrzuca jakies mądrości na temat piwa czy kawy BUAHAHAHA. ciekawa teoria bardzo

p.s. miłegp rodzinnego marszu. nie zapomnij dzieci i rodziców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(meduza_)
Wiking
Tak się składa-jakbyś nie wiedział-że mamy demokracje,a to forum jest publiczne i knowacki może pisać to, co uważa za stosowne. Ma do tego święte prawo.

Akurat, tak się składa,ze w sprawie większej szkodliwości piwa czy tytoniu nad marihuaną, ma rację. I to nie jest jego wymysł, o tym mówią specjaliści,lekarze. Nawet jest jeden polski (!!!)lekarz,który prowadził badania przez 15-ście lat nad szkodliwością w/w używek u kobiet w ciązy. I zgadnij co mu wyszło? Że marihuana jest najmniej szkodliwa z tej grupy. Mało tego marihuane zalicza do używek takich jak kawa, herbata, a tytoń, z racji silnie uzależniających właściwości do narkotyków. Jak będę miała chwilę czasu, to pofatyguję się i poszukam dla Ciebie odpowiednie badanie i artykuły. Choć wątpie,zebyś miał na tyle otwarty umysł,żeby to ogarnąć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(meduza_)
Wiking
Maniak, sam napisałeś,że zdarza Ci się samemu zapali, więc kompletnie nie rozumiem tych bzdur o zabijaniu za działkę. Nie do wiary! Trochę chyba popłynąłeś co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
meduza_ napisał:
Tak się składa-jakbyś nie wiedział-że mamy demokracje,a to forum jest publiczne i knowacki może pisać to, co uważa za stosowne. Ma do tego święte prawo.

Akurat, tak się składa,ze w sprawie większej szkodliwości piwa czy tytoniu nad marihuaną, ma rację. I to nie jest jego wymysł, o tym mówią specjaliści,lekarze. Nawet jest jeden polski (!!!)lekarz,który prowadził badania przez 15-ście lat nad szkodliwością w/w używek u kobiet w ciązy. I zgadnij co mu wyszło? Że marihuana jest najmniej szkodliwa z tej grupy. Mało tego marihuane zalicza do używek takich jak kawa, herbata, a tytoń, z racji silnie uzależniających właściwości do narkotyków. Jak będę miała chwilę czasu, to pofatyguję się i poszukam dla Ciebie odpowiednie badanie i artykuły. Choć wątpie,zebyś miał na tyle otwarty umysł,żeby to ogarnąć.
nie szukaj, szkoda twojego czasu, znam dokladnie działanie marihuany (jakie spustoszenie we łbie mają ludzie co palą nałogowo), i nie wmówicie mi że wypicie 1 czy nawet 3 piw jest szkodliwe, bo tak samo coca cola czy nawet pomidory mogą być pryskane itp.

weź zapal jeszcze i połóż sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
meduza_ napisał:
Maniak, sam napisałeś,że zdarza Ci się samemu zapali, więc kompletnie nie rozumiem tych bzdur o zabijaniu za działkę. Nie do wiary! Trochę chyba popłynąłeś co?ja nie pisałem o zabijaniu za działke, tylko wkurza mnie gadanie że to zdrowe, to lekarstwo. znam ludzi tu i w pl którzy jarają codziennie i co niektórzy na prawde mają sieke juz w banii, ze 2tyg temu jeden mi sie chwalil ze 5g wypalił przez sobote sam w domu siedział, palił i spał tylko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
znam dokladnie działanie marihuany (jakie spustoszenie we łbie mają ludzie co palą nałogowo), i nie wmówicie mi że wypicie 1 czy nawet 3 piw jest szkodliwe, bo tak samo coca cola czy nawet pomidory mogą być pryskane

No dobra, tylko dlaczego porównujesz tzw ludzi co palą nałogowo z ludźmi którzy wypijają 1 czy nawet 3 piwa?

Uczciwiej chyba porównać ludzi co palą nałogowo do ludzi którzy żłopią piwsko nałogowo. Oni to nie mają zrytych beretów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
klimek napisał:
AndersB napisał:
znam dokladnie działanie marihuany (jakie spustoszenie we łbie mają ludzie co palą nałogowo), i nie wmówicie mi że wypicie 1 czy nawet 3 piw jest szkodliwe, bo tak samo coca cola czy nawet pomidory mogą być pryskane

No dobra, tylko dlaczego porównujesz tzw ludzi co palą nałogowo z ludźmi którzy wypijają 1 czy nawet 3 piwa?

Uczciwiej chyba porównać ludzi co palą nałogowo do ludzi którzy żłopią piwsko nałogowo. Oni to nie mają zrytych beretów
ale ja nie wmawiam nikomu ze wódka czy piwo jest zdrowe, a oni prawie "nauczają" że to lekarstwo.

jedno i drugie to używka i ma jakieś swoje skutki uboczne, czasem po kilkunastu lub wiecej latach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
meduza_ napisał:

Bardzo mnie cieszy,ze cie tak to rozbawiło...ale to swiadczy,ze juz z twoim logicznym myśleniem jest cos nie tak...albo jestes ocięzała umysłowo albo nie chcesz wiedzieć co robiły i dalej robią narkotyki z ludzmi...nie widzisz tych chodzących,leżących albo obijajacych sie o ściany domów czy dworcow wraków ludzkich...nie widzisz napadow na starszych ludzi,wyrywania torebek,napadów na apteki i sprzadawania swego ciała...i śmiem twierdzić,ze to ty nie masz pojęcia o temacie bo te ,,kwiatki,,to szara rzeczywistośc wkoł nas...ale dzieki takim jak ty i tobie podobnym ktorzy nie widzą zagrozenia tysiace ludzi się uzależnia...najpierw mały skręcik aby sie wyluzować,zabawic i nawet nie wiadomo poźniej kiedy nastepuje,,złoty strzał,,bo juz nie idzie wytrzymac tej męczarni samemu ze sobą...
i po co tu dyskutowac co jest lepsze a co jest gorsze jak wszystko,wodka ,piwo,wino,fajki i prochy uzaleznia...bardziej byłaby na miejscu dyskusja jak sie ustrzec od tego wszystkiego...no ale trzeba chcieć...
życzę ci dziewczyno aby cie to nigdy nie spotkało ani nikogo w twoim otoczeniu...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok