Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Piotrek Cz.... (2339 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
UGA BUGA napisał:
Hilton napisał:
Bizi, nie musisz mi tego wyjasniac, nie jestem idiotka
A jak ugabuga ma problem, to niech zadzwoni do mattilsynet, atk jak jej patim poradzila.
W czym problem?
W norweskich sklepach przeterminowany towar na polkach to norma.
A sklep jest na Storgata 53.

może trzeba ci wyjaśnić różnicę między towarem po terminie a pełnowartościowym w takim razie?
problem jest w tym że jak zwraca uwagę na takie przegięcia, mając nadzieję że ktoś to sobie wezmie do serca to zaraz znajdzie się pani "nie idiotka" która cię sponiewiera bo akurat ma zły humor.
A różnica jest taka że w norweskim sklepie takie towary "na biegu" ściągają jeśli tylko zwrócić uwagę a tutaj sprzedawca bezczelnie wmawia inne prawa obowiązujące w polskich sklepach i stara się to popchnąć mimo uwag klientów.

Luga buga, nie oskarzaj mnie o zajscia, ktotre nie mialy miejsca. To ty masz zly humor, a nie ja. Ja mam dobry humor. Kto cie tu sponiewieral? Nie uwazasz ze nadinterpretujesz?
Przesadzasz.
Zadzwon do mattilsynet i rozwiaz problem tych gownianych sevenadysow, a nie placz na forum o zniesmaczeniu.
Uzywasz formy do wywolania wrazenia i bezpodstawnie oskarzasz mnie o niezaistniala sytuacje.
Moze zacznij jesc ryby zamiast zwracac uwage na wynalazki typu 7days.
A swoje przemyslenia dotyczace zniesmaczenia publikuj rowniez na blogu
Mnie nic nie trzeba wyjasniac, to ty jestes tepa jak zuzyty polsilver. Mnie chodzilo o to, ze gowno typu te wlasnie rogaliki obojetnie czy sa po terminie waznosci, czy w trakcie, to dla jedzacego nie robi zadnej roznicy. Nie wiem o co robisz takie larum panikaro?
Zadzwon wreszcie qrwa do tej inspekcji i po klopocie, chyba ze nawet tego nie potrafisz, tylko bedziesz tu smarkac i chlipac na forum ze zostalas sponiewierana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
ANIA M....
(UGA BUGA)
Wiking
sorry
myślałam tylko że forum jest od wymieniania poglądów, opinii i spostrzeżeń a nie jak co poniektórzy sądzą, kąśliwych uwag i podbudowywania swojego ego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zadzwonilas do mattilsynet ?
Bo od wymiany pogladow na forum wlasciciel sklepu nie przestanie sprzedwac przeterminownej zywnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
f f
(fredric)
Nowicjusz
Tak czytam i naprawdę do niektórych nie trafia prosta informacja. Dziewczyna zobaczyła stary produkt a sprzedawca ma to w dupie. Napisała tu aby na to uważać i aby przez przypadek żadne z was nie kupiło produktu. A tu już jak zwykle napierdalanie poczekamy aż któreś z was mundrych opierdoli stary serek albo inne gówno potem posra się po pachy i na koniec zobaczy że dobre polskie 3 miesiące po terminie.
Jeżeli chodzi o właściciela sklepu to na bank tu zagląda skoro ma swoją reklamę i w jego zasranym interesie jest poprawa tego stanu inaczej pójdzie fama że sprzedają stare i pójdzie na bruk jak reszta polskich sklepów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w nowym polskim sklepie przeterminowana żywność?
coś nie tak
może gromadził ją miesiącami
albo ma ze starych sklepów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
jasta102 napisał:
w nowym polskim sklepie przeterminowana żywność?
coś nie tak
może gromadził ją miesiącami
albo ma ze starych sklepów

Stare to ma ale przyzwyczajenia i pazernosc na kase ..wszak nic sie nie moze zmarnowac bo to strata...
mam jeszcze w pamieci afere z Constarem jak i nagminne ,,naprawianie,, kiebas po sklepach,zmywajac woda plesn i smarujac olejem dla ladnego wygladu... smacznego
Ludzie chyba nie zdaja sobie sprawy jakie spustoszenie w organizmie moze spowodowac spozycie przeterminowanej,starej zywnosci...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
REKLAMA DŻWIGNIĄ HANDLU .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
REKLAMA DŻWIGNIĄ HANDLU . mamy to we KRWI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Może właściciel tego sklepu przenosi swoje nawyki na grunt Norweski,skoro wszyscy wszystkich robią w huja w Polsce,to czemu nie.Najważniejsze żeby słupki rosły na koncie SPOSÓB na nich wszystkich ;PIĘTNOWAĆ rozgrzanym ZELAZEM ŁBY,TO COS SIE ZMIENI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
4altee napisał:
4altee napisał:
REKLAMA DŻWIGNIĄ HANDLU .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj