Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12022 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
wiewióra napisał:
a może w piątek spotkanko to jeden dzień wcześniej haha

Czemu nie, kręgle są fajne i będzie czas na sobotnie poprawiny .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
magdalena_d84 napisał:
Grzes203 napisał:
magdalena_d84 napisał:
buhahahaahah dzięki heheh ale to nie możliwe z tego wszystkiego pogrążyłam się smutkiem i sączę drinka z nadzieją,że ktoś coś z moich rejonów wymyśli do weekendu

Jak nie wymyślą to ja się przeprowadzę
Będziemy razem co dwa dni spotkania forumowiczów organizować

i w ten sposób popadniemy w nałóg z którego razem będziemy się leczyć na 100% nikt nic nie wymyśli, tak więc pakuj swoje zabawki i wbijaj do STV

i postanowione
Macie kręgle czy mam gdzieś w Oslo "zapożyczyć"

Mozemy *zapozyczyc* i zagrac w plenerze ... fjordy maja ostatnio caaalkiem gladka tafle.. wiec mozna grac gdziekolwiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Sethur napisał:

Mozemy *zapozyczyc* i zagrac w plenerze ... fjordy maja ostatnio caaalkiem gladka tafle.. wiec mozna grac gdziekolwiek

W czasie sztormu to trochę ryzykowne rzucać ciężką kulą do wody
Może szybko i wysoko wrócić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
może lepiej zapożycz bo ja nie mam pojęcia czy są tutaj jakieś kręgle nigdy wieczorem nie wychodziłam do centrum

sorry poprawka, raz z bratem w wakacje jak był u nas i wtedy odbywały się te mistrzostwa ręcznej piłki plażowej,ale ten wypad trwał zaledwie godzinę i to był tylko spacer buuuu

i widzę,że sethur też dołączy do nas robi się większa grupka, jak na razie to 2:1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
może lepiej zapożycz bo ja nie mam pojęcia czy są tutaj jakieś kręgle nigdy wieczorem nie wychodziłam do centrum

sorry poprawka, raz z bratem w wakacje jak był u nas i wtedy odbywały się te mistrzostwa ręcznej piłki plażowej,ale ten wypad trwał zaledwie godzinę i to był tylko spacer buuuu

i widzę,że sethur też dołączy do nas robi się większa grupka, jak na razie to 2:1

Nawet mam plan żeby sprzętu z domu nie targać
Śnieg chyba macie to sobie ulepimy, rozwiązuje to też problem z noclegiem.
Ponoć dobre iglo jest całkiem przytulne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
magdalena_d84 napisał:

Są kręgielnie , nie trzeba będzie wozić kręgli ze sobą, "zapożyczy" się na miejscu . Rozumiem, że szykuje się wyjazdowa imprezka . Kiedy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
A moze CURLING ??? Zarzucimy tu z kolegami megaczajnikiem z polobrotu ... jakos sie do Stav. dopchnie.... Pod warunkiem za znamy kogos kto moze szczotkowac tak mniej wiecej od Sandefjord Poszukujemy sprawnej ekipy sprzatajacej gotowej do zabawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Ktoś gdzieś tu na forum chciał firmę sprzątającą otworzyć, będzie pierwsze zlecenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Dino, Ty masz znajomości w ambasadzie, może załatw jakieś druczki na paszporty to przy okazji
jakiś biznesik się rozkręci
Wątek z pytaniem o ambasadora w STV jest pełen ludzi
Możemy być przedstawicielami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Grzes203 napisał:
Dino, Ty masz znajomości w ambasadzie, może załatw jakieś druczki na paszporty to przy okazji
jakiś biznesik się rozkręci
Wątek z pytaniem o ambasadora w STV jest pełen ludzi
Możemy być przedstawicielami

Paszporty tymczasowe są pisane ręcznie . Wyjazdy biznesowo rozrywkowe .
Ciekawe ile się za to siedzi? Musimy skalkulować koszty . Będziemy jak Czesław Śliwa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok