Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12030 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
qrde no najlepsze towarzystwo to się tylko w Oslo tak obraca szkoda że w Stavanger nic się nie dzieje, bo teraz bez problemu mogłabym wyskoczyć,mała sama zasypia a i od "cyca" w końcu oduczona gdybym mieszkała w OSL lub w okolicach to z chęcią bym zawitała i pokazała jak się nóżkami w tańcu przebiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
marteszka napisał:
za szybko uciekla i to dlatego ale pomysl dobry ale moze tym razem kregle?

Dokładnie tak, trzeba przetrzymać następnym razem wiewiórę do rana.

Idea z kręglami świetna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
qrde no najlepsze towarzystwo to się tylko w Oslo tak obraca szkoda że w Stavanger nic się nie dzieje, bo teraz bez problemu mogłabym wyskoczyć,mała sama zasypia a i od "cyca" w końcu oduczona gdybym mieszkała w OSL lub w okolicach to z chęcią bym zawitała i pokazała jak się nóżkami w tańcu przebiera

Ze Stavanger też możesz dołączyć, tylko musisz z domu trochę wcześniej wystartować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
buhahahaahah dzięki heheh ale to nie możliwe z tego wszystkiego pogrążyłam się smutkiem i sączę drinka z nadzieją,że ktoś coś z moich rejonów wymyśli do weekendu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
lalunie moje a gdzież wy na te kręgle idziecie?ja w te klocki to niezabardzo ewentualnie w kulki starego gram
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
buhahahaahah dzięki heheh ale to nie możliwe z tego wszystkiego pogrążyłam się smutkiem i sączę drinka z nadzieją,że ktoś coś z moich rejonów wymyśli do weekendu

Jak nie wymyślą to ja się przeprowadzę
Będziemy razem co dwa dni spotkania forumowiczów organizować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
wiewióra napisał:
lalunie moje a gdzież wy na te kręgle idziecie?ja w te klocki to niezabardzo ewentualnie w kulki starego gram

Kręgle to prawie to samo, tylko kulkami można dalej rzucać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Grzes203 napisał:
magdalena_d84 napisał:

i w ten sposób popadniemy w nałóg z którego razem będziemy się leczyć na 100% nikt nic nie wymyśli, tak więc pakuj swoje zabawki i wbijaj do STV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
Grzes203 napisał:
magdalena_d84 napisał:

i w ten sposób popadniemy w nałóg z którego razem będziemy się leczyć na 100% nikt nic nie wymyśli, tak więc pakuj swoje zabawki i wbijaj do STV

i postanowione
Macie kręgle czy mam gdzieś w Oslo "zapożyczyć"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
wiewióra napisał:
a może w piątek spotkanko to jeden dzień wcześniej haha

A no witam, w piatek raczej nie dam rady, moze w sobote mi sie uda... wiec gdyby po piatakowych kreglach ktos mial ochote na kolejne tanczace spotkanie to ja chetnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok