Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12018 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Dzieki za swietna zabawe!!!!!!! Bylo super !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-11  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Dzięki również, dla wszystkich. Super zabawa, szkoda tylko, że zamykają HRCafe przed rozpoczęciem kursowania dziennej komunikacji publicznej. Może uda się znaleźć na następne spotkania knajpę funkcjonującą do rana, wtedy problem wcześniejszego wyjścia z imprezy zostałby rozwiązany .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
wiewióra napisał:
a gdzież to nasz ulv72 się podziewa? szusuje ,szusuje na nartkach oby sietylko niepołamał

a znalazlem sie wlasnie thx dla wszystkich fajnie, ze spotkalismy sie wczoraj ...i pamietajcie, ze mozemy tak czesciej, niekoniecznie raz na kilka miesiecy a juz niedlugo spotkanie walentynkowe, obecnosc wasza obowiazkowa inaczej forumowe baty haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
Dino czyżbysna piechotke dodomciu wracał? a może na nastepny raz zachaczymy o PUb koło lwa tam też są fajne płąsy i z tego co wiem to czynne do rana,ale to się jeszcze zgadamy z resztą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
wiewora nie odpuszczasz KARAOKE
chetnie zobacze co to za kanjpa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
A Dino na piechote nie wracal , pod sam domek mial transport
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
Aga84 no musimy odwiedzic ta knajpke juz pisałam ze moze nastepnym razem tam pójdziemy. a o której impreza się skończyła ? nogi po tańcach niebolą?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-12  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(aga84)
Wiking
no ja to chyba ok. 4.00 bylam w domku . Ale nogi jakos bardzo nie bola chyba za malo tanczylam , nie bylam przygotowana na taka imprezke . Mylsalam ze tylko wyjscie na piwko i stad brak nastawienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
witam witam
ja mam lekkie zakwasy w nogach ale bylo super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
wiewióra napisał:
Dino czyżbysna piechotke dodomciu wracał? a może na nastepny raz zachaczymy o PUb koło lwa tam też są fajne płąsy i z tego co wiem to czynne do rana,ale to się jeszcze zgadamy z resztą.

Chodziło o Ciebie, abyś nie musiała uciekać jak Kopciuszek z balu . Poza tym, należą się osobne podziękowania dla KZK za transport powrotny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok