Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

300 NOK/tydzień i dom bez prądu - Czytelnik na tropie nieuczciwego pracodawcy - Norwegia

Czytali temat:
(896 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 300 NOK/tydzień i dom bez prądu - Czytelnik na tropie nieuczciwego pracodawcy
szkda ze nie mozna przecztac calllłego artykułu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
ja mogę
Zgłoś wpis
43 Posty
Tomasz S
(brus78)
Założyciel MN
wyjeżdzając do Norge ludzie myslą ze tutaj jest pięknie i wszystko super ułożone.
niestety prawda jest taka ,że w wielu przypadkach w naszej ojczyźnie jest o niebo lepiej. szcacuneczek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Dawid S
(fyro)
Założyciel MN
do internauty Szymona. Jeśli nie mozesz podać całego nazwiska to prosze wyslij mi wiadomosc prywatna, z pełnym nazwiskiem tego norweskiego pracodawcy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(BRODA)
Założyciel MN
ma osrodek dla narkomanow i alkocholikow kolo ladowiska helikopterow i tez jest trudno od tego typka dostac cala kase ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Założyciel MN
Witam! Nie trzeba być zatrudnionym żeby zgłosić się do Arbeidstilsynet www.arbeidstilsynet.no (inspekcja pracy). Oni pokierują sprawą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mariusz1973)
Założyciel MN
szkoda mi tych ludzi, ale niestety prawda jest taka ze wiekszosc poszkodowanych jest sama sobie winna..... brak znajomosci jakiegokolwiek jezyka, poza polskim, godzenie sie na prace ponad 10h bez zadnych extra pieniedzy, brak konkretnego przygotowania rzed przyjazdem tutaj, poniewaz wiekszosc uwaza ze konserwy i zupki chinskie załatwią problem.....aby kilka dni, a potem mlekiem i miodem oblani wróca do Polski.....(
prawda niestety bywa inna.....
Ja poprosze o tel. najlepiej komórkowy od kogos kto zamieszcza zdjecia na site, a pokaze uzytkownikom na jakie warunki bytowe godza sie polacy w No, Se, Dk,,, niekeoniecznie z winy pracodawcy poniewaz niektórzy za 1500nok(zaoszczedzone na mies), są w stanie mieszkac w przyczepie,baraku, który rozpada sie ze starosci, nie ma wody, łazienki, ale ma za to prąd i polsat, badz canal plus.......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Założyciel MN
mariusz, dokładnie to samo przyszło mi do głowy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
B. J
(xxl2009)
Założyciel MN
SPALIC MU TA BUDĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zolw25)
Założyciel MN
normalka ze polak polaka dyma ! a goscie ktorym leci sianko mogą duzo !!!!!!!! dla tego ze on ma firme i ich na czarnucha zatrudnil !!!! wiec oni mogą sie bronic niewiedzą a on ma w tym momencie przejeb... pozdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok