Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odp.:czy jest ktos z Ganddal? - Norwegia

Czytali temat:
(1333 niezalogowanych)
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
ja wiem gdzie jest ale nie znam ulicy...
wiesz gdzie robia nowe ronda na trasie do kvernaland? i zaraz za mostem i pierwszym rondem( jadac od strony ganddal) skreca sie w prawo i tam sa wielkie hale i w ktorejs z nich jest ten " salon meblowy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
dzieki karolina oczywiscie nie wiem gdzie to rondo jest ale moze pojezdzim poszukam, bardzo chcem znalezc ten sklep
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
nie wiem gdzie mieszkasz, ale jak bys jechala z sandnes do gadall przez misto, nie autostrada, to przy remie 100 w gandalu jest rondo, na tym rondo skrecesz w lewo , jadac prosto dojedziesz do autostrady. Poziej minjasz most, dalej po lewej stronie jest żółty coop i jedziesz caly czas prosto, gdzies z 3 km. nie wiem ile dokladnie az dojedziesz wlasnie do remontow tych rond, najpierw miniesz most, potem bedzie nowe rondo i odrazu za ty rondem w prawo i tam wsrod tych hal jest ta ktora szukasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej sklep zminil siedzibe w takim razie
"nie wiem gdzie mieszkasz, ale jak bys jechala z sandnes do gadall przez misto, nie autostrada, to przy remie 100 w gandalu jest rondo, na tym rondo skrecesz w lewo , jadac prosto dojedziesz do autostrady. Poziej minjasz most, dalej po lewej stronie jest żółty coop" a obok coop apo prawej jest salon vw i kolo niego skrecasz w prawo i jedziesz z 500m i w prawo i masz sklep( tak od dupy strony sie wjezdza) pisalem gdzies na forum adres.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok