Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

poszukuje polskiego stomatologa - Norwegia

Czytali temat:
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
Poszukuje Polskiego dentysty w Oslo ktory przyjmuje ubezpieczenia z hestii. Dziekuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów

(petro6)
Początkujący
Majac ubezpieczenie z Pl musisz zaplacic sam a zwrot uzyskasz z ubezpieczalni z kraju?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
a znasz jakiegos polskiego dentyste?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
petroniusz napisał:
Majac ubezpieczenie z Pl musisz zaplacic sam a zwrot uzyskasz z ubezpieczalni z kraju?O ile to ubezpieczenie przewiduje zabiegi stomatologiczne poza granicami kraju ...
A sam zabieg jest jak najbardziej konieczny ... gdyż brak takowego , może zagrażać zdrowiu .../nieodwracalne powikłania.../

Ponadto trzeba pamiętać ...iż Osoby ...dorosłe /pełnoletnie/ w Norge... płacą 100% kosztów jakiegokolwiek ...leczenia stomatologicznego ...
Tu nie obowiązują zasady jak w Polsce , że ubezpieczenie pokrywa standard ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Jarek89)
Wiking
Ubezpieczenie dziala rowniez w Norwegi prosze was napiszcie mi jakis adres bo nie wytrzymie z tymi zebami;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Jarek89 napisał:
Ubezpieczenie dziala rowniez w Norwegi prosze was napiszcie mi jakis adres bo nie wytrzymie z tymi zebami;/Tu w Norge ... to nie działa tak jak w Polszy .
Tu trzeba zapisać się do najbliższego zakładu stomatologicznego i MOŻE TRAFISZ NA POLAKA ... a może i NIE ...
W Norge zakłady stomatologiczne w 99% są tylko i wyłącznie prywatne i 100% płatne .
Osobiście nie słyszałem by jakiś ...ZĘBOLOG... polskiego pochodzenia , miał własny zakład .
NIEMNIEJ dużo z Nich pracuje Tutaj jako normalni etatowi pracownicy ...
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
W Svelvik pracuje polska dentystka, to jakies 20 km. za Drammen i ok. 50 min. jazdy od Oslo.

tel. do Niej: +4748357125.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Oslo Tomasz tel.90595959 ale nie wiem czy to aktualne sprubować możesz.
Tomasz Sekowski tel.22416767 Rosenkrantz gate 10B Oslo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ona82 napisał:
W Svelvik pracuje polska dentystka, to jakies 20 km. za Drammen i ok. 50 min. jazdy od Oslo.

tel. do Niej: +4748357125.

...B I N G O...
Ta Pani ma Własną działalność ...
...Tann Estetikk K.A.
Storgeten 94
3060 Svelvik
tel. jak wyżej ...lub www.k-anzel@wp.pl" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer" >www.k-anzel@wp.pl
---
Niemniej , jak nie masz samochodu to ciężka sprawa ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Tomasz Sekowski tel.22416767 ..to jest stomatolog???

a panie w svelvik polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok