qantan napisał: Jarek89 na "ubezpieczenie " to raczej nie licz ... Może INACZEJ ...
W Norge za USŁUGĘ TRZEBA ZAPŁACIĆ i WZIĄĆ odpowiednie dokumenty ...faktura...
---
Niemniej ... JA OSOBIŚCIE TO BYM PRZED SAMYM ZABIEGIEM zadzwonił do ubezpieczyciela ...
tu usługi są niebotycznie drogie w stosunku do Polskich cen .
---
Na marginesie ...
Dlatego Moje pobyty w kraju ..w pierwszej kolejności zaczynam od stomatologa ...
...I NIE MA ZMIŁUJ SIĘ ...
gabriel napisał: Na marginesie ...
Dlatego Moje pobyty w kraju ..w pierwszej kolejności zaczynam od stomatologa ...
...I NIE MA ZMIŁUJ SIĘ ...[/b][/color]
Jarek89 napisał: Ubezpieczenie dziala rowniez w Norwegi prosze was napiszcie mi jakis adres bo nie wytrzymie z tymi zebami;/
Pana z Oslo omijaj szerokim lukiem(wiem z wlasnego doswiadczenia)dobrze to idzie mu ,,czysczenie kieszeni,natomiast tak jak Kolega napisal powyzej do Svelvik mozesz smialo jechac,zalezy jaki masz limit na leczenie stomatologiczne,moze starczy wowczas dostaniesz zwrot w Pl.Niewiem jakie masz warunki ale powinienes zadzwonic do ubezpieczyciela i zapytac czy paragon im wystarczy,ja tak robilem i po wyslaniu poczta zwrot przychodzil na konto w Pl .
Powodzenia u detysty
Przyjmujemy w Drammen , Globus Tannhelseklinikk,
oczywiscie jest mozliwosc refundacji, bo przyjmuje specjalista chirurg polski (tylko specjalisci maja mozliwosc wyslania skjema do Helfo,a potem jest to zwracane pacjentowi)
w razie pytan lub umowienia sie na wizyte prosze o kontakt.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.