Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka Moniqa ;) (2239 niezalogowanych)
1 Post

(olinka)
Wiking
Może ma ktoś fajną stronkę, gdzie podobnie jak na tym blogu poruszone jest wszystko po troche tzw "mydło i powidło" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
olinka napisał:
Może ma ktoś fajną stronkę, gdzie podobnie jak na tym blogu poruszone jest wszystko po troche tzw "mydło i powidło" ?

1. www.norwegia.pl/przewodnik_norwegia

2. www.norwegia.igns.pl/norwegia.html

3.www.koniecswiata.net/europa/norwegia/enc...formacje-praktyczne/ - tu są ceny jedzenia itp., co prawda bilet kosztuje juz 26 koron ale az tak bardzo nie podrozało.

4. hiker.com.pl/norwegia_info.php

Jest tego na prawde mnóstwo, jeszcze jest poradnik : "ny i Norge" na stronie internetowej i w UDI wydany na papierze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Hilton napisał:
olinka napisał:

1. www.norwegia.pl/przewodnik_norwegia

2. www.norwegia.igns.pl/norwegia.html

3.www.koniecswiata.net/europa/norwegia/enc...formacje-praktyczne/ - tu są ceny jedzenia itp., co prawda bilet kosztuje juz 26 koron ale az tak bardzo nie podrozało.

4. hiker.com.pl/norwegia_info.php

Jest tego na prawde mnóstwo, jeszcze jest poradnik : "ny i Norge" na stronie internetowej i w UDI wydany na papierze

Wiedziałam , że jak ostatnio, mogę na Ciebie liczyć
Duża buzia :-*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
iks ja już wielokrotnie pisałam, że my jako rodzina mamy cały czas pod górkę w Norwegii. Nie zmienia to jednak faktu, że jesteśmy posiadaczami przyczepy starej kampingowej (a raczej byliśmy, bo została w Polsce u rodziny)oraz samochodu zarejestrowanego w Norwegii i staramy się tańszym kosztem, ale jednak pojechać na wakacje w stylu norweskim. Byliśmy już na niejednym kampingu w Norwegii, Szwecji, Danii i nigdy nie spotkaliśmy tam innych Polaków. Zawsze sami wśród Skandynawów i Holendrów. Polacy preferują ostatnio zagraniczne wypasione wycieczki z biurem podróży do hoteli pięcio i więcej gwiazdkowych... Nie mam nic przeciwko, naprawdę. Chcę tylko powiedzieć, że jak się chce, to się da i w Norwegii i niedrogo. Trzeba tylko chcieć. Nas nie stać na więcej niż jeden wyjazd co roku, ale to nam wystarczy.
Ostatnio przeczytałam gdzieś, i stosujemy w praktyce, wrzucanie wszystkich 20 nok do puszki (po piwie, hihi) na kolejne wakacje, żeby było coś ekstra, puszka jest już dość ciężka. Mamy zamiar wypełnić przed wakacjami przynajmniej jedną.
Wszystko zależy od priorytetów. Nie palimy, nie pijemy, nie spędzamy życia w centrach handlowych (ale się nie ograniczamy do minimum), po prostu staramy się żyć normalnie, jak przystało na rodzinę z prawie już trójką dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Haha, mój mąż zawsze mówi, że nie jestem w stanie mówić krótko i sensownie, tylko wszystko roooooozwlekam.I ma rację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Hej Gama ,

Krótko to Ty na pewno nie pisałaś na MN, boś Ty już Platynowa Dziewczyna he he. Z tym zwiedzaniem Norwegii i podróżowaniem to trochę tak jakby spytać jakim kosztem można zbudować dom...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja już jestem taka gaduła, przez lata chorobliwie nieśmiała, teraz nadrabiam, kto mnie zna, ten wie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
Tak przy okazji informacji
Czy jest jakieś inne forum tak prężnie działające jak to ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Agata W
(smerfa)
Nowicjusz
no to chyba malo prawdopodobne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post