SUZZI- 22 lata jestem mechanikiem,2 lata tutaj i moje doswiadczenie mowi calkiem cos innego! 3 razy zmienilem tu samochod a pierwszy z nich to byl ford z 89 roku z przebiegiem 180000 km pelna dokumentacja,servic,wlasciciele,faktury z warsztatow i napraw!!!kosztowal 2000 koron!!!! po przegladzie z oplaconym podatkiem!!pokaz mi takie auto w polsce!!! wiekszosc aut w naszym pieknym kraju nie widziala servisu autoryzowanego juz nigdy odkad wyjechalo z salonu.druga sprawa jest eksploatacja-czesci kupowane za najnizsza mozliwa cene wpolsce,na gieldach,internetach itd.nie wspomne o zakladaniu uzywanych podzespolow wyciagnietych z rozbitych aut z zachodu. niestety w norwegi tego sie nie praktykuje a czesci pochodza zawsze od producenta. nie rozumie dlaczego stwierdzilas ze norweskie auta sa zaniedbane i w zlym stanie????
na koniec cena nowego samochodu porownanie-Audi A4 cena katalogowa bez rabatow upustow itd(diesel). polska 165000 zl,norge 410000 koron-identyczne w 100% modele z takim samym wyposazeniem!!!no i kredyt na takie auto warunki i dostepnosc-niema porownania!!!!!!!!!!!!!!!!!