Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Jakie skuteczne zabiegi na odmłodzenie twarzy - Norwegia

Czytali temat:
Małgorzata Mach mart enty Angelika Mojak marcint tttttttttttt Mateusz Tyn gabriel78 (1578 niezalogowanych)
194 Posty
Angelika Mojak
(Angela22)
Stały Bywalec
Dziewczyny jakie znacie skuteczne zabiegi kosmetyczne na odmłodzenie twarzy? Niestety ale mam rozszerzone pory, blizny potrądzikowe a i zmarszckzi mi sie pojawiają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
kmg gz
(kmgz)
Nowicjusz
Robiłam laser frakcyjny z osoczem niecałe 3 tyg temu, pierwszy raz. Mam mocno rozszerzone pory i miałam nadzieję, że to pomoże. Póki co czekam na efekty. Jednak skóra już jest nieco jędrniejsza, zniknęły plamy i przebarwienia, zmarszczki z czoła (lwia niestety jak była tak jest).
Mogę jednak polecić Tylko najlepiej jak będziesz już w Polsce, bo cenowo zabieg będzie o wiele bardziej opłacalny niz tutaj.
www.derma-med.pl/fotoodmladzanie/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
KamilaGwiazdowska napisał:
Robiłam laser frakcyjny z osoczem niecałe 3 tyg temu, pierwszy raz. Mam mocno rozszerzone pory i miałam nadzieję, że to pomoże. Póki co czekam na efekty. Jednak skóra już jest nieco jędrniejsza, zniknęły plamy i przebarwienia, zmarszczki z czoła (lwia niestety jak była tak jest).
Mogę jednak polecić Tylko najlepiej jak będziesz już w Polsce, bo cenowo zabieg będzie o wiele bardziej opłacalny niz tutaj.

weż sobie trolinko coś na mózg.Jaki jest sens tego Twojego pisania tu z kilku kont do samej siebie o tych bzdurach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok