Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1517 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chodzi mi o to ze do wplaty procz imienia i nazwiska, potrzebny moze byc tez adres. Jak wysyłałam na PL konto to był potrzebny, na norweskie chyba nie jest wymagany, ale ogolnie - tak jak wczesniej napisałam. Co do odswieżania, to jest na forum opcja "przyklejania" wątków? Mozna w ramach pomocy przykleic, aby zawsze był na górze- to tez bedzie pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
hilti a co chcialas jej kase przeslac?
nie wiem jak to jest ale mi niekture sie wyswietlaly.
a moze mozna zastrzec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
BiZi napisał:
jezeli to nie jest sciema, nr konta moze podac publicznie, nikt sie nie wlamie na konto, za to bedzie to bardziej wiarygodne......wiadomo, kazdy pomaga jak moze ale tez nie chcialbym zostac ofiara oszustow....
Bizi odmow sobie dwoch piw bo browary chyba bardziej Cie oszukuja niz ta pani. Moje zdanie tylko.

ja wszystko rozumiem, nie jest problemem wyslac paredziesiat koron ale nie oto tu chodzi, chcialbym miec pewnosc ze naprawde pomagam komus a nie karmie jakiego oszusta, ktory sie w domu smieje, ze na frajerow trafil.....nie chce krzywdzic moja wypowiedzia kogokolwiek ale jak dla mnie to im wiecej szczegolow tym wiecej jest to wiarygodne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Chodzi mi o to ze do wplaty procz imienia i nazwiska, potrzebny moze byc tez adres. Jak wysyłałam na PL konto to był potrzebny, na norweskie chyba nie jest wymagany, ale ogolnie - tak jak wczesniej napisałam. Co do odswieżania, to jest na forum opcja "przyklejania" wątków? Mozna w ramach pomocy przykleic, aby zawsze był na górze- to tez bedzie pomoc.

wystarczy tylko numer konta, jezeli przelew jest na norweskie oczywiscie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
DZIĘKUJE WSZYSTKIM KTÓRZY SĄ ZAINTERESOWANI POMOCĄ MOJEMU MĘŻOWI. JAK KTOŚ MI NIE WIERZY MOGĘ ZESKANOWAĆ KARTĘ ZDROWIA MOJEGO MĘŻA TĄ PO NORWESKU ZE SZPITALA W LILLEHAMMER I TĄ PO POLSKU CO LEŻAŁ TERAZ W WARSZAWIE .STARAM SIĘ O ZAŁATWIENIE MĘŻOWI POMOCY Z FUNDACJI TVN "NIE JESTEŚ SAM" ALE TO TEŻ POTRWA.ZAPRASZAM NA "MOJĄ KLASĘ " ,ABY MNIE ZNALEŹĆ TRZEBA WPISAĆ "Marzena Grzegorczyk -Siedlce.TAM JEST ZDJĘCIE MOJEGO MĘŻA I APEL DO ZNAJOMYCH I PRZYJACIÓŁ ,KTÓRZY ZNAJĄ MNIE I MIESZKAJĄ OBOK MNIE. DZIĘKUJE!!! JA NIE JESTEM OSZUSTKĄ NIGDY NIE PROSIŁAM NIKOGO O POMOC ,SAMA JAK MIAŁAM TO POMAGAŁAM ,ALE TERAZ NIESTETY JA POTRZEBUJĘ TEJ POMOCY. PROSZĘ SIĘ NIE GNIEWAĆ ALE NUMER KONTO MOGĘ PODAĆ NA MAILE ,DZIĘKUJE WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJE.POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
105 Postów
Renata R.
(Lusinda)
Początkujący
Bardzo mi przykro z powodu choroby Twojego męża. Obecnie przebywam w Polsce, więc może mogłabyś podać i polskie konto? Może jest więcej osób jak ja, którzy na razie operują złotówkami? Proszę o numer konta, jeśli masz polskie. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Olax)
Wiking
Witam dołanczam sie do pomocy poprosze o num konta pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
WIEM ,ŻE CO NIEKTÓRZY MOGĄ MIEĆ WĄTPLIWOŚCI CO DO WIARYGODNOŚCI TEGO CO PISZE ,MYŚLE ŻE NIKT NIE WŁAMIE MI SIĘ NA KONTA WIEDZ TEŻ NA UCZCIWOŚĆ PODAM 2 JEDNO NORWESKIE DRUGIE POLSKIE ,KTOŚ JA MA "NASZĄ KLASĘ " ZAPRASZAM .MOŻNA MNIE ZNALEŹĆ - Marzena Grzegorczyk-Siedlce .
NORWESKIE KONTO
2140 03 33022 Pawel Adam Grzegorczyk
polskie konto
15 1140 2004 0000 3702 4932 5155
swif- BREXPLPWMBK
DZIĘKUJEMY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
^^^ADA ^^^^^
(Ada.Cz)
Wiking
Jeżeli jesteś w polsce musisz się dokladnie dowiedzieć w NFZ bo z tego co pamiętam lek cell cept był refundowany nalezy do grupy leków immunnosupresyjnych.Chyba że na dzień dzisiejszy az tak się wszystko zmienilo w slużbie zdrowia powodzenia!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
Jeżeli chodzi i o lek CELLCEPT to jest on refundowany dla osób po przeszczepach np.nerki ,szpiku itp. Mój mąż nie jest po przeszczepie -nerki nie pracują 6mc , lekarze dają 2 lata na powrót nerek do pracy w tej chorobie co ma mąż. I właśnie wielki minus w tej chorobie to brak refundacji na leki,i ich bardzo drogi koszt. Nadmienię jeszcze że mąż ma mieć zlecony następny lek do wlewów 10 takich wlewów to koszt ponad 2000zł. jest to Prostavasin . Na razie jego nie ma ale mają go wprowadzić do leczenia męża wtedy nie wiem już co zrobię .
Pozdrawiam i wszystkim którzy oferują swoją pomoc dziękujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok