Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1524 niezalogowanych)
5 Postów
^^^ADA ^^^^^
(Ada.Cz)
Wiking
Aż trudno mi uwierzyć że tak wszystko się zmienilo!!!! Pamiętam że lek CELLCEPT dostawal każdy pacjent ktory mial go zlecony byl trudno dostepny w aptekach i klinika zaopatrywala pacjentow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
ale niestety teraz już tak nie jest,kupiłam ostatnio opakowanie a zbieram rachunki z apteki i mogę go przesłac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
gitara xxx
(gitara43)
Wiking
Marzena wysylam WAM ,,pare koronek,, na konto meza i zycze powodzenia i duzo wytrwalosci ----a sloneczko byc moze wyjdzie za chmur i dla Was....Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
mania1233 napisał:
WIEM ,ŻE CO NIEKTÓRZY MOGĄ MIEĆ WĄTPLIWOŚCI CO DO WIARYGODNOŚCI TEGO CO PISZE ,MYŚLE ŻE NIKT NIE WŁAMIE MI SIĘ NA KONTA WIEDZ TEŻ NA UCZCIWOŚĆ PODAM 2 JEDNO NORWESKIE DRUGIE POLSKIE ,KTOŚ JA MA "NASZĄ KLASĘ " ZAPRASZAM .MOŻNA MNIE ZNALEŹĆ - Marzena Grzegorczyk-Siedlce .
NORWESKIE KONTO
2140 03 33022 Pawel Adam Grzegorczyk
polskie konto
15 1140 2004 0000 3702 4932 5155
swif- BREXPLPWMBK
DZIĘKUJEMY

Dziekuje za rozwianie moich watpliwosci. Postaram sie pomoc w miare mozliwosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Dołanczam sie do pomocy tym ludziom.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
dziękuje tym którzy przesłali mi na konto pieniążki ,dziś dzięki wam idę odebrać z apteki następne opakowanie leku i jeszcze inne leki bo na tyle uzbierałam dziękuje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok