Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kr

Kredyt bankowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 år, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 år, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
no ty masz ukrainskie nazwisko banderowcu

czego sam nie przyjedziesz ,a prawo jazdy ci zabrali pijaku i niwe masz pieniedzy

gabriel zlodziej i damski bokser
mozesz mnie dalej wyzywac i obrazac publicznie za to ze nie dalem sie wiecej okradac
przyjdzie czas ze zaplacisz za to
www.mojanorwegia.pl/forum/view/228/pozna...o._10,30.html#384899

jak skonmlales o pomoc po tym jak rozjebales samochody po pijanemu

i jelop ubzdural sobie ze go nalezy utrzymywac pomimo ze ani brat ani swat
co ja rodzinne na ciebie biore pasorzycie gabriel zlodziej i damski bokser
nie moj interers zes po pijanemy spowodowal wypadek i masz ciezka sytacje prawna i finansowa
nie mam obowiazku pomagac takim pasozytom
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ow_10,60.html#384894
ale nie zmienisz faktu ze jestes zlodziej i damski bokser bez honoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
a masz jeszcze obrazek

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nigdzie się śpieszyć nie musisz po zwolnieniu z branży olejowej
masz czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
WikingNorweski napisał:
Po co mam budzic dziecko na 3 minuty? Wiecej stresu niz ten sklep byl wart Auto bylo kolo wejscia wiec nikt by napewno nie wzial mi auto albo wzial mi dziecko, a tak wgl to byly kamery. Wiec daleko by nie doszedł jak by ktos tak zrobil.
Nie przejmuj sie glupimi komentarzami idiotow co nie maja dzieci albo tlukow co siedza tu bez rodzin latami w kolchozach Polskich pijac wodke co drugi dzien i pracujac za 120nok na h ....jak by byly jakies problemy to powiedz ze na przeciw w samochodzie byli twoi znajomi ktorzy patrzeli na samochod , sam obecnie przy tej temperaturze nie wyjmowal bym spiacego malca z samochodu szczegolnie przy tych wiatrach ostatnio w rejonie stavanger wczoraj odbieralem paczke i dzieciak tez zostal w aucie ale mialem auto na oku caly czas ..... .......ale trzeba uwazac bo dziady norweskie nie spia jak i ich Polskie przydupasy konfidenci .....co do auta lepiej miec szyby z tylu przyciemnione wtedy zaden brudny zawszawiony norweski dziad nie bedzie zagladal

-------
Imbecyl budzi się nocą....Jak taki mentalny łom przedostał się przez granicę? Ze stadem owiec, które pilnuje nacodzien, jako były parkingowy w PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
napisał:
WikingNorweski napisał:
Po co mam budzic dziecko na 3 minuty? Wiecej stresu niz ten sklep byl wart Auto bylo kolo wejscia wiec nikt by napewno nie wzial mi auto albo wzial mi dziecko, a tak wgl to byly kamery. Wiec daleko by nie doszedł jak by ktos tak zrobil.
Nie przejmuj sie glupimi komentarzami idiotow co nie maja dzieci albo tlukow co siedza tu bez rodzin latami w kolchozach Polskich pijac wodke co drugi dzien i pracujac za 120nok na h ....jak by byly jakies problemy to powiedz ze na przeciw w samochodzie byli twoi znajomi ktorzy patrzeli na samochod , sam obecnie przy tej temperaturze nie wyjmowal bym spiacego malca z samochodu szczegolnie przy tych wiatrach ostatnio w rejonie stavanger, wczoraj odbieralem paczke i dzieciak tez zostal w aucie ale mialem auto na oku caly czas ..... .......ale trzeba uwazac bo dziady norweskie nie spia jak i ich Polskie przydupasy konfidenci .....co do auta lepiej miec szyby z tylu przyciemnione wtedy zaden brudny zawszawiony norweski dziad nie bedzie zagladal

---------
Ty splodziles dziecko ??????!!!!!!!
Pieprzona genetyka. Twierdzi,że genetycznie upośledzeni nie mogą się rozmnażać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
masz czas

-------
Ten prymityw ma tyle wspólnego z branżą olejową ile jego pusty łeb z olejem. To sezonowy pomocnik rolniczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
jasta102 napisał:
masz czas

Jak mnie zwolnia Patafianie to po tobie juz nie bedzie sladu dawno w skalnej krainie

-------
Jasiu uwaga - to mus być następca tronu w Królestwie. Dali mu internet do sali na społe z Bonaparte i Juliuszem Cezarem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
Cortez1 napisał:
napisał:
WikingNorweski napisał:
Nie przejmuj sie glupimi komentarzami idiotow co nie maja dzieci albo tlukow co siedza tu bez rodzin latami w kolchozach Polskich pijac wodke co drugi dzien i pracujac za 120nok na h ....jak by byly jakies problemy to powiedz ze na przeciw w samochodzie byli twoi znajomi ktorzy patrzeli na samochod , sam obecnie przy tej temperaturze nie wyjmowal bym spiacego malca z samochodu szczegolnie przy tych wiatrach ostatnio w rejonie stavanger, wczoraj odbieralem paczke i dzieciak tez zostal w aucie ale mialem auto na oku caly czas ..... .......ale trzeba uwazac bo dziady norweskie nie spia jak i ich Polskie przydupasy konfidenci .....co do auta lepiej miec szyby z tylu przyciemnione wtedy zaden brudny zawszawiony norweski dziad nie bedzie zagladal

---------
Ty splodziles dziecko ??????!!!!!!!
Pieprzona genetyka. Twierdzi,że genetycznie upośledzeni nie mogą się rozmnażać.

zeby to jedno dziecko mam ich duzo cala druzyne pilkarska

-------
Lada wiejski knur też.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(Gabriel1)
Nowicjusz
defenderr napisał:
no ty masz ukrainskie nazwisko banderowcu

czego sam nie przyjedziesz ,a prawo jazdy ci zabrali pijaku i niwe masz pieniedzy

gabriel zlodziej i damski bokser
mozesz mnie dalej wyzywac i obrazac publicznie za to ze nie dalem sie wiecej okradac
przyjdzie czas ze zaplacisz za to
www.mojanorwegia.pl/forum/view/228/pozna...o._10,30.html#384899

jak skonmlales o pomoc po tym jak rozjebales samochody po pijanemu

i jelop ubzdural sobie ze go nalezy utrzymywac pomimo ze ani brat ani swat
co ja rodzinne na ciebie biore pasorzycie gabriel zlodziej i damski bokser
nie moj interers zes po pijanemy spowodowal wypadek i masz ciezka sytacje prawna i finansowa
nie mam obowiazku pomagac takim pasozytom
www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...ow_10,60.html#384894
ale nie zmienisz faktu ze jestes zlodziej i damski bokser bez honoru
Szmatą i bez honoru to jesteś ty sam, ponieważ ukrywasz się pod cudzymi awatarami i nawet boisz się zarejestrować pod własnym prawdziwym imieniem, a jednocześnie ubliżasz bezpodstawnie innym z imienia i nazwiska.
Ja nie mam żadnej potrzeby by przyjeżdżać do ciebie li tylko by obić tobie ryja.
Ja wiem iż ty tylko na to czekasz męska szmato, byś miał podstawę do pobierania w nieskończoność chorobowego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok