pozatym szybciej zbieram recznie bez zadnego sprzetu, jestem pewny ze nawet z dwoma grzebieniami bys ze mna nie wygral, bylem juz zagranica i jak mi dawali polaka do pary to max 3 dni ze mna wytszymywali , robilem zawsze od 2 do 4 razy szybciej niz oni i nie mieli szans, nie ma na mnie godnego pszeciwnika
Darej1234 napisał: pozatym szybciej zbieram recznie bez zadnego sprzetu, jestem pewny ze nawet z dwoma grzebieniami bys ze mna nie wygral, bylem juz zagranica i jak mi dawali polaka do pary to max 3 dni ze mna wytszymywali , robilem zawsze od 2 do 4 razy szybciej niz oni i nie mieli szans, nie ma na mnie godnego pszeciwnika
czyli robiles 4 x wiecej za ta sama stawke w konczowym efekcie zarobiles 4 razy mniej
w norwegi nie potrzeba ludzi co zawyzaja norme
tu sie pracuje nie zapierdala
jesli jest niedaleko budowa to znajde napewno , w jakiej miejscowosci ten pokoj i za ile? rozumiem ze jestes osoba dbajaca o czystosc i porzadek? palisz ?
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.