Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
boj fra oszlo Jędrzej G Kosmetyczka Edyta (1155 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
krzynow napisał:
abc12393 napisał:
Witam, mieszkam w Londynie od ponad roku ale po prostu ro miasto mi sie juz znudziło. Zaczynam myśleć o przeprowadzce do No, jednak nie jest to łatwe i to nie koniecznie ze względów finansowych. Po pierwsze nie mam konkretnego fachu od roku pracuję jako kelner po drugie w Polsce mam wyrok w zawieszeniu do lipca 2017, co uważam za największą przeszkodę w przeprowadzce. Moje pytanie do was to czy przeprowadzka do kraju wikingów jest możliwa jeżeli nie ma się tam znajomych, czy jest to możliwe wystartować od hostelu potem znalezc pokój a potem prace czy działa to na zasadzie jeżeli nie masz pracy to nie znajdziesz mieszkania i na odwrót? Przeprowadzke planuje na sierpien badz wrzesien z funduszem około 3000 funtów, co o tym myślicie?Redaktorzyny stworzyły jakiś zlepek bzdur byle tylko utrzymać ruch na tym czymś zwanym MN. Problem w tym że te wasze posty/tworki są strasznie naiwne, głupota goni głupotę. Mogliście jeszcze napisać że w/w mieszkaniec Londynu jest dodatkowo islamistą, byłoby jeszcze bardziej kontrowersyjnie a co za tym idzie większy ruch.

i pejsy mu dołożyć
ale to i tak nie ma większego znaczenia, gdyż ponad 50%
i to grubo
nie rozumie tekstu przeczytanego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
jasta102 napisał:
krzynow napisał:
abc12393 napisał:
Witam, mieszkam w Londynie od ponad roku ale po prostu ro miasto mi sie juz znudziło. Zaczynam myśleć o przeprowadzce do No, jednak nie jest to łatwe i to nie koniecznie ze względów finansowych. Po pierwsze nie mam konkretnego fachu od roku pracuję jako kelner po drugie w Polsce mam wyrok w zawieszeniu do lipca 2017, co uważam za największą przeszkodę w przeprowadzce. Moje pytanie do was to czy przeprowadzka do kraju wikingów jest możliwa jeżeli nie ma się tam znajomych, czy jest to możliwe wystartować od hostelu potem znalezc pokój a potem prace czy działa to na zasadzie jeżeli nie masz pracy to nie znajdziesz mieszkania i na odwrót? Przeprowadzke planuje na sierpien badz wrzesien z funduszem około 3000 funtów, co o tym myślicie?Redaktorzyny stworzyły jakiś zlepek bzdur byle tylko utrzymać ruch na tym czymś zwanym MN. Problem w tym że te wasze posty/tworki są strasznie naiwne, głupota goni głupotę. Mogliście jeszcze napisać że w/w mieszkaniec Londynu jest dodatkowo islamistą, byłoby jeszcze bardziej kontrowersyjnie a co za tym idzie większy ruch.

i pejsy mu dołożyć
i to grubo

jak pejsy to tylko aryjskie, no i stanley nie pisz że ponad 50% bo nikt tego nie zrozumie, piszę się większa połowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Joseph napisał:
jasta102 napisał:
krzynow napisał:
abc12393 napisał:

i pejsy mu dołożyć
i to grubo

jak pejsy to tylko aryjskie, no i stanley nie pisz że ponad 50% bo nikt tego nie zrozumie, piszę się większa połowa.

nobody is perfect
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
abc12393 napisał:
Witam, mieszkam w Londynie od ponad roku ale po prostu ro miasto mi sie juz znudziło. Zaczynam myśleć o przeprowadzce do No, jednak nie jest to łatwe i to nie koniecznie ze względów finansowych. Po pierwsze nie mam konkretnego fachu od roku pracuję jako kelner po drugie w Polsce mam wyrok w zawieszeniu do lipca 2017, co uważam za największą przeszkodę w przeprowadzce. Moje pytanie do was to czy przeprowadzka do kraju wikingów jest możliwa jeżeli nie ma się tam znajomych, czy jest to możliwe wystartować od hostelu potem znalezc pokój a potem prace czy działa to na zasadzie jeżeli nie masz pracy to nie znajdziesz mieszkania i na odwrót? Przeprowadzke planuje na sierpien badz wrzesien z funduszem około 3000 funtów, co o tym myślicie? zrobmy tak: praca jest,mieszkanie rowniez,dostaniesz nawet auto sluzbowe jesli prawko posiadasz...numer Ci nadam,od razu staly...telefon dorzuce,wplac te 3k funciakow a potem sie zobaczy :-D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
a kto rozumie jazwinskiego
pewnie nikt i dlatego jasta pisze nie rozumieja slowa pisanego

tyle ze tego belkotu to nawet w ameryce nikt nie rozumial i dla bezpieczenstwa kraju go deportowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
. Nadechodzi niedziela, Jazwinski upity jak bela,prowadzi go fela do luzka spac fela mu w pape, oddawaj wypłatę. Wypłata przepita, kobita zabita, a Jazwinski w więzieniu, opala się w cieniu i mówi tak...
Polacy to kurwy

och te norweskie wiezienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
cysiek2 napisał:
a kto rozumie jazwinskiego
pewnie nikt i dlatego jasta pisze nie rozumieja slowa pisanego

tyle ze tego belkotu to nawet w ameryce nikt nie rozumial i dla bezpieczenstwa kraju go deportowali
deportowali bo: wiza turystyczna sie skonczyla a raczej ,,bo ktos tam z rodziny dziadow przywedrowal,wiec do rodziny pojade to przygarnie...Ale dla bylo mStwasategobylorodzina nie pokochala,wiec probbyloprobo szczesciodnalescji...przedtem w Uk.tutaj odnalazl szczescisodnalazle....chociaz kontakt ze swoja miloscia(czytaj stalym laczem) posiada debil od fiufiufiui 94 roku..... jak juz od dawna pisalem,cytuje zegar cyka,tyka boom!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
W sprawach obiektywnych jakies licho miesza literki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
a juz muslalem ze ty w jezyku jazwinskiego piszesz

און די מער איך געדאַנק וועגן איר אין אַ שפּראַך איר פּישעטייאַזוויקקיעגאָ

и чем дольше я думал о тебе в языке вы пишете язвиckиeго

stan zrozumie toz to przecie rodzinny jezyk
Zgłoś wpis