Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2509 niezalogowanych)
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Tak tak! Juz to widze Mamusia powie ze nie wolno tatus tez tak powie i dziecko slucha Przestancie pier...c Nie mam dzieci ale widze zachowania znajomych, zreszta norwegowi jak puszcza nerwy kiedy dziecko nie slucha to zachowuja sie jak nie poczytalni Moze duzo trawyj jaracie albo boicie sie ze BV czyta forum i dlatego u Was jest idealnie. Joseph a w ostatniej wypowiedzi to wogole o co Ci chodzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
oppenheimer napisał:
Tak tak! Juz to widze Mamusia powie ze nie wolno tatus tez tak powie i dziecko slucha Przestancie pier...c Nie mam dzieci ale widze zachowania znajomych, zreszta norwegowi jak puszcza nerwy kiedy dziecko nie slucha to zachowuja sie jak nie poczytalni Moze duzo trawyj jaracie albo boicie sie ze BV czyta forum i dlatego u Was jest idealnie. Joseph a w ostatniej wypowiedzi to wogole o co Ci chodzi?
A mnie g... obchodzi zachowanie i metody wychowawcze twoich znajomych. Kazdy w koncu ma tak, jak sobie poscieli - chcesz miec wrzaski w domu, to miej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
no pewnie ze gowno Cie to powinno obchodzic ale nerwy juz Ci puszczaja a co dopiero przy dziecku Wiadomo nje od dzis ze to wlasnie najwieksi psychole nie przyznaja sie do winy U nichzawsze jest wszystko zajebiscie i z niczym nie ma problemu. Pedofil tez twkerdzi ze nikomu krzywdy nie robi Najglosniej krzyczysz jak bys sama chciala sobie wmowic ze jestes zajebista matka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
oppenheimer napisał:
no pewnie ze gowno Cie to powinno obchodzic ale nerwy juz Ci puszczaja a co dopiero przy dziecku Wiadomo nje od dzis ze to wlasnie najwieksi psychole nie przyznaja sie do winy U nichzawsze jest wszystko zajebiscie i z niczym nie ma problemu. Pedofil tez twkerdzi ze nikomu krzywdy nie robi Najglosniej krzyczysz jak bys sama chciala sobie wmowic ze jestes zajebista matka
Czyzbys cos chcial mi tu wmowic?
Czyzby nerwy puszczaly mimo, ze dziecka jeszcze nie ma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
mi nerwy? prosze Cie Nie niczego nie wmawiam Zaniepokoilo mnie tylko Twoje zachowanie i zaczynalem sie martwic o Twoje dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
Wpisz sobie w google : BARNEVERNET i wyskoczy Tobie dosc duzo ciekawych informacji. Z tego co wiem to wg prawa Norweskiego każde dziecko MUSI mieć osobny pokój. Czyli musisz mieć 3 pokojowe mieszkanie badz dom. Aby wynając dom badz mieszkanie musisz mieć kontrakt z pracy i najlepiej kontrakt z poprzedniego mieszkania najlepiej wynajęte przez Meglera . Musisz mieć kase na depozyt min 3 miesiace czyli z okolo 45-50 tys koron. dość dużo . Tutaj cieżko samemu coś wynając ewentualnie u Pakisów albo ciapatych ale oni zazwyczaj robią jakieś przekrety itp. najlepiej wynając u Norwegów . Nie daj Bóg stracisz prace i trafisz do Nav'u BV juz sie zacznie interesować :/ Jako BV jesteś tylko opiekunem dzieci nie rodzicem . Nie możesz ani nakrzyczeć na dziecko, ani dac mu klapsa w pupe. czyli dziecko wchdzi Ci na głowę. Tak jak ktoś wyzej napisał dziecko ani nie mzoe mieć siniaka, ani nie moze byc wychudzone, ani nie moze mieć brudnych i niechlujnych ubrań. poogladaj sobię filmy dokumentalne o BV co np. robią z polskimi dziećmi.... to aż jest przykre. Wg statystyk 50 tysiecy dzieci jest w rodzinach zastepcz
polowa tygodnia a ta jeszcze pijana
kto wierzy w takie bzdury

wez kobieto usun konto zaoszczedzisz sobie wstydu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
oppenheimer napisał:
mi nerwy? prosze Cie Nie niczego nie wmawiam Zaniepokoilo mnie tylko Twoje zachowanie i zaczynalem sie martwic o Twoje dzieci
Milo, ze sie martwisz o cudze dzieci, ale w tym przypadku nie jest to potrzebne. Im jest bardzo dobrze - maja to co potrzebuja (i to co nie potrzebuja tez), nikt ich nie bije ani nikt ich nie wyzywa, kolegow i kolezanki maja, wiec jak widzisz krzywda im sie zadna nie dzieje.

Duzo jest ludzi co wychowuje dzieci, bez bicia i krzykow. Tylko, ze takie zachowania sie na ogol nie zauwaza. Za to zawsze dobrze widac tych krzyczacych i nie mogacych sobie poradzic z dziecmi - pewnie dlatego, ze zwracaja na siebie uwage albo swoim krzykiem, albo zachowaniem dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
xMecenas napisał:
Spodziewałem się tego typu odpowiedzi spokojnie wiem gdzie jest Norwegia. Oczywiste że pojechałbym pierwszy wynająć mieszkanie na pewno ale czy coś jeszcze? I właśnie stąd moje pytanie było...

Uważaj na bardzo ważne wypowiedzi oppenheimera. On decyduje kto ma przyjechać do Norwegii i kto dostanie pozwolenie na pobyt choć jemu z małopolski się udało do Oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
Pewnie że na ulicy nie widać tych którzy pokazują jacy sa zajebiści, zauważamy tylko tych wrzeszczących itd itp Tu się zgadzam z Tobą Pozostała część Twojej wypowiedzi U MNIE TO SUPER już o tym mówiłem i nie chce mi sie powtarzać Ile Twoje dzieci mają lat?

Marzena a Ty się zapytaj koleżanek w robocie o co mi chodziło a dopiero później spróbuj cos napisać ok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(marzena5573)
Wiking
oppenheimer napisał:
Pewnie że na ulicy nie widać tych którzy pokazują jacy sa zajebiści, zauważamy tylko tych wrzeszczących itd itp Tu się zgadzam z Tobą Pozostała część Twojej wypowiedzi U MNIE TO SUPER już o tym mówiłem i nie chce mi sie powtarzać Ile Twoje dzieci mają lat?

Marzena a Ty się zapytaj koleżanek w robocie o co mi chodziło a dopiero później spróbuj cos napisać ok?

Nie wypadłam sroce spod ogona i nie jestem tutaj od wczoraj żeby nie wiedzieć jak tutaj jest. Nie muszę się nikomu o nic pytać i nic Tobie do tego ile lat mają moje dzieci. Każdy zasługuje na lepsze życie niż to które funduje nam polski rząd. Więc nie mów komuś że nie może spróbować tutaj przyjechać i pracować za godne pieniądze.Tym bardziej że gość ma poukładane w głowie, najpierw przyjedzie sam, jak się ustatkuje to ściągnie rodzinę. Tak było w moim przypadku. I daliśmy radę. Nie każdy kto chce tu przyjechać to debil i blondynka. Weź to pod uwagę KOLEGO. Dla mnie kazda Twoja wypowiedź jest SUPER i to na każdy temat. Widać że żyjesz tym że mozesz poprostu komuś dopieprzyć. Nie warto korzystać z tego forum ponieważ Ty wypowiadasz się i udzielasz wszędzie choć w pewnych sprawach nie masz ZIELONEGO POJĘCIA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok