Witam,
Jeśli nadal szukasz dietetyka to bardzo chętnie Ci pomogę, ukończyłam studia dietetyczne, na uniwersytecie medycznym w Polsce .Pracuje w zawodzie już od 2 lat, wiec mam doświadczenie. Właśnie przyjechałam do Oslo na praktykę. Jeśli jesteś zainteresowana czy potrzebujesz więcej informacji to daj znać
pozdrawiam Paulina Kwiatkowska
Zastanawiam się nad konsultacją z dietetykiem, ale w grę wchodzi tylko wersja online. Nie wiem tylko, czy to nie jest zbyt "sucha" forma, skoro trzeba opowiadać o różnych szczegółach, a nie da się niczego pokazać, zmierzyć itd. Jakie są Wasze doświadczenia z takimi spotkaniami?
Wiele zależy od tego, czego oczekujesz – przy bardziej ogólnych problemach typu zmiana nawyków czy analiza dziennika posiłków, online raczej wystarczy. Dobrze mieć przygotowane konkretne pytania i trochę danych o sobie (np. wyniki badań, jeśli są), bo wtedy rozmowa idzie sprawniej. Czasem można dostać też rozpisane zalecenia po spotkaniu, co ułatwia sprawę. Możesz rzucić okiem na tę stronę: olgarymkiewicz.pl/oferta/e-poradnia/ – tam jest trochę więcej informacji o tym, jak taka konsultacja wygląda.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.