Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

dlaczego tak nienawidzicie islamu? - Norwegia

Czytali temat:
(11859 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pewnie dlatego, że nakazuje siusiaka umyć po sikaniu, i trzymać go w określonej ręce w trakcie tej procedury
co po konwersji na mahometanizm uniemożliwiałoby wam szczanie na klatkach schodowych i po parkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
jasta102
A widziałeś Nomadów myjących swoje siusiaki i lewe ręce w czasie marszu przez pustynię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
No to do wieczora jasta102 ty tu pełnij dyżur a ja na basen idę.

A dodam jeszcze ze do nikogo nie czuje nienawiści ale z tym trzeba zrobić porządek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
PACIFIC napisał:
jasta102
A widziałeś Nomadów myjących swoje siusiaki i lewe ręce w czasie marszu przez pustynię

1 na pustyni to nie mają czym siusiać
2 wodę dzielą równo na tą do picia i do mycia siusiaków
3 nawet religia rzymsko-chrześcijańska dopuszcza odejście od nakazu postu w wyjątkowych sytuacjach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Nie jestem katolikiem ale wiem.
Patrz punkt 3
Post w dotychczasowej formie został zniesiony.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Z reguly to nie przepadam za kazda religia,w kazdej religii jakos dziwnym trafem kaplani plawia sie w luksusach a wierni biede klepia.Kazda religia ma na celu miec jak najwiecej wiernych nie koniecznie posrednio z nimi zwiazanych w celu pokazania wladzy kto tu rzadzi. Wsrod muslimow tez sa normalni a popadanie w psychoze jakoby chcieli utworzyc tu kalifat jest conajmniej smieszne.Ci sami wichrzyciele o ich najezdzie w swych klamstwach i scenariuszach wymyslili jakoby wsod muslimow przyrost naturalny we Francji byl rzedu 2.6 co jest nieprawda,a po ostanim spisie ludnosci wyszedl wynik 1.3,po za tym coraz wiecej muslimow przejmuje laicki styl zycia,coraz czesciej siegaja po kielicha.Sprawa zagrozenia jest ale od tych ktorzy przyjechali tutaj z glebokiej pipiduwy somalijskiej i niczym jakis nasz rodak ze wsi po podstawowce chcialby katolickiego kraju wyznaniowego.Nie bronie islamu bo mi on lata jak inne religie,ale zdrowy rozsadek mi mowi ze zawsze trzeba dwie strony wysluchac zanim podejmie sie dyskusje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
WilhelmTell82 napisał:
zdrowy rozsadek mi mowi ze zawsze trzeba dwie strony wysluchac zanim podejmie sie dyskusje
No to wlasnie ja tak zrobilam i co sie dowiedzialam?
Ano takie ciekawostki, jak:
1. Tylko moja religia jest prawdziwa, wszystkie inne to bzdury (choc Jezus istnial i byl prorokiem, ale nie tym waznym).
2. Bedziemy sie produkowac jak królik i w ten sposob zalejemy swiat, dzieki temu bedzie na swiecie tylko jedna religia - mianowicie islam.
3. Jako efekt punktu nr. 2 wszystkie srodki antykoncepcyjne sa zakazane.

A, i moge dodac jeszcze jedno:
Facet moze sie ozenic z kobieta, co nie wyznaje islam (bo kogo w koncu obchodzi co mysli, czy nie mysli kobieta). Kobieta juz takiej wolnosci nie ma. Kobieta wyznajaca islam moze wysc za maz tylko za mezczyzne wyznajacego te sama religie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
islam to nie jest religia
to jest system totalitarny

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
PACIFIC napisał:
No to do wieczora jasta102 ty tu pełnij dyżur a ja na basen idę.

A dodam jeszcze ze do nikogo nie czuje nienawiści ale z tym trzeba zrobić porządek.

buuhhaahhaaa......... pieknie powiedziane. Wspominales wczesniej cos o hipokryzji przez "Ch".

Mowisz mniej wiecej : ..."Jestem osoba tolerancyjna ale w wez mi tu nie pierdol..."

Z dyskusji rodakow i islamie wynika moim zdaniem tyle:
-brak pojecia ,wiedzy
-brak szacunku,
-brak tolerancji,

Chipokryta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak