Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11863 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nonia napisal
NIE TYKAJ MOICH RODZICOW!!!!!!!!!! moze byc tak ze kiedys tu staniez na mojej drodze albo dowiem sie kim jestes ,to ja sie przypomne i odpowiedni urzad tez !!!zamykam z toba konwersacje

sama sie przedstaw resortowy gimbusie
bo ze kablowanie masz wyssane z mlekiem matki to widac na kilometr

a ten urzad to tam gdzie rodzinka donosila od lat URZAD BEZPIECZENSTWA PUBLICZNEGO

zarejestrowalas sie dzisiaj bo wczoraj to byl dzien swiety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec

i ciebie tez ,bo ostrzygles ten zawszony pusty leb

nie no jakie tu epitety lecą... czasem sikam ze śmiechu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(photographer)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(photographer)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
photographer napisał:

Nie zaśmiecaj Forum propagandą. Skąd wiesz, że to nie filmy agitacyjne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
2:191

I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!

3:28

Niech wierzący nie biorą sobie za przyjaciół niewiernych, z pominięciem wiernych! A kto tak uczyni, ten nie ma nic wspólnego z Bogiem, chyba że obawiacie się z ich strony jakiegoś niebezpieczeństwa. Bóg ostrzega was przed samym Sobą i do Boga zmierza wędrowanie.

3:56

Tych, którzy nie uwierzyli, ukarzę karą straszną na tym świecie i w życiu ostatecznym; i oni nie będą mieli pomocników."

4:74

Niechże walczą na drodze Boga ci, którzy za życie tego świata kupują życie ostateczne! A kto walczy na drodze Boga i zostanie zabity albo zwycięży, otrzyma od Nas nagrodę ogromną.

4:76

Ci, którzy wierzą, walczą na drodze Boga, a ci, którzy nie wierzą, walczą na drodze Saguta. Walczcie więc z poplecznikami szatana! Zaprawdę, podstęp szatana jest słaby!

4:89

Oni by chcieli, abyście byli niewiernymi, tak jak oni są niewiernymi, abyście więc byli równi. Przeto nie bierzcie sobie opiekunów spośród nich, dopóki oni nie wywędrują razem na drodze Boga. A jeśli się odwrócą, to chwytajcie i zabijajcie ich, gdziekolwiek ich znajdziecie! I nie bierzcie sobie spośród nich ani opiekuna, ani pomocnika!

8:12

Twój Pan objawił aniołom: "Oto Ja jestem z wami! Umocnijcie więc tych, którzy wierzą! Ja wrzucę strach w serca niewiernych. Bijcie ich więc po karkach! Bijcie ich po wszystkich palcach!"

8:39

Zwalczajcie ich, aż nie będzie już buntu i religia w całości będzie należeć do Boga." A jeśli oni się powstrzymają... to, zaprawdę, Bóg widzi jasno, co czynicie!

8:67

Nie jest odpowiednie dla Proroka, aby brał jeńców, dopóki on nie dokona całkowitego podboju ziemi. Wy pragniecie tego, co przypadkowe na tym świecie, a Bóg chce życia ostatecznego. Bóg jest potężny, mądry!

9:5

A kiedy miną święte miesiące, wtedy zabijajcie bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie; chwytajcie ich, oblegajcie i przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki! Ale jeśli oni się nawrócą i będą odprawiać modlitwę, i dawać jałmużnę, to dajcie im wolną drogę. Zaprawdę, Bóg jest przebaczający, litościwy!

9:29

Zwalczajcie tych, którzy nie wierzą w Boga i w Dzień Ostatni, który nie zakazują tego, co zakazał Bóg i Jego Posłaniec, i nie poddają się religii prawdy - spośród tych, którym została dana Księga - dopóki oni nie zapłacą daniny własną ręką i nie zostaną upokorzeni.

9:73

O Proroku! Walcz przeciwko niewiernym i przeciwko obłudnikom i bądź dla nich surowy! Ich miejscem schronienia będzie Gehenna. Jakże nieszczęsne to miejsce przybycia!

9:111

Zaprawdę, Bóg kupił u wiernych ich dusze i ich majątki, w zamian za co otrzymają Ogród. Oni walczą na drodze Boga i zabijają, i są zabijani, zgodnie z Jego prawdziwą obietnicą w Torze, Ewangelii i w Koranie. A kto wierniej wypełnia swoje przymierze aniżeli Bóg? Cieszcie się więc z handlu, jaki z Nim zrobiliście! To jest osiągnięcie ogromne!

9:123

O wy, którzy wierzycie! Zwalczajcie tych spośród niewiernych, którzy są blisko was. Niech się spotkają z waszą surowością.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(photographer)
Wiking
tych filmów jest zbyt dużo- niestety. Co nazywasz propagandą? Pokazanie dokąd prowadzi zaprowadzenia, albo próba zaprowadzenia szariatu? Lee Rigby to też propaganda? Obudź się chłopie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tych filmów jest zbyt dużo- niestety. Co nazywasz propagandą? Pokazanie dokąd prowadzi zaprowadzenia, albo próba zaprowadzenia szariatu? Lee Rigby to też propaganda? Obudź się chłopie.
przeciez on nawet czytac ze zrozumieniem nie potrafi
o trudnosciaz zlokalizowania autora wypowiedzi nie wspomne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
jasta102
Wróciłem
Widzę żeś dzielnie pełnił dyżur i bez względu na to co napisałeś dostałeś oklaska już masz na minusie tylko 387.
Jeszcze parę razy i wyjdziesz na prostą.
Forum wciąga jak bagno, mnie zresztą też zaczęło wciągać.
Pozdrawiam jastusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
SEBASTIAN napisał
Mowisz mniej wiecej : ..."Jestem osoba tolerancyjna ale w wez mi tu nie pierdol..."

Możesz mi zdefiniować co według ciebie znaczy tolerancja.

Bo według mnie jestem osobą tolerancyjną.
Ale czy mogę tolerować coś z czym się nie zgadzam.
Czy tolerancja ma się przejawiać tym że zgadzam się na wszystko.
-Czy mogę się zgadać na to że mam płacić podatki na zapomogi dla Muślinów.
-To że się tu panoszą.
- Że w kraju Chrześcijańskim krzyż na szyi prezenterki NRK ich obraża itd. itp.
-Że w krajach Chrześcijańskich próbują wprowadzać prawo Szariatu.
NIE nie zgadzam się z tym, nie będę tego tolerował.
Norwedzy jak tak dalej będzie to z powodu Muzułmanów któregoś dnia obudzą się z ręką w nocniku.
Pracuję i mieszkam w Norwegii więc chciał bym aby w tym kraju działo się jak najlepiej.
Czy toleruję Islam i Muzułmanów tak owszem. Ale tylko wtedy gdy nie będą próbowali praw Szariatu wprowadzać w krajach Chrześcijańskich i przestaną pasożytować na tych krajach.
A jeśli nie chcą się dostosować to dla własnego dobra niech wracają do siebie i niech tam żyją według własnych praw.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok