Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11873 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
czułem, że jesteś konfident policyjny
czekałem tylko, kiedy sam się przyznasz

znowu pudlo

moze ty jednak nosisz spudniczki -sikajacy na lewo ?

a politi sama do niego przyszla .jak poczytalo o nim w gazetach

ps
po to place podatki zeby utrzymywac odpowiednie sluzby ktore w moim imieniu beda sprzatac takie smieci ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:

mi tez jeden powiedzial ze ma 6 na poczatku d nummer ,bo Polak jestem

no i przez rok sie tlumaczyl na politi i jeszcze dostal do zaplaty

ja rozumiem coś chciał rzec
nie tłumacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/jak_socjali...iszczyli_paryz/58985 www.nacjonalista.pl/2012/07/30/londyn-wz...rdercow-to-niebiali/ www.pch24.pl/popelnil-samobojstwo--bo-by...-szkole,12766,i.html www.nacjonalista.pl/2013/03/13/wieloetni...ngielke-w-autobusie/ szok we wlasnym kraju www.nacjonalista.pl/2013/05/08/wielka-br...-imigranckich-stref/ miejscowi w mniejszosci niezalezna.pl/34812-dania-muzulmanie-wycenili-boze-narodzenie www.nacjonalista.pl/2013/06/06/ironia-lo...-przybysz-z-etiopii/ www.fakt.pl/Pakistanczyk-zabil-Polke,artykuly,69796,1.html www.fakt.pl/Zmuszal-Polke-do-prostytucji...tykuly,139089,1.html prawo szariatu obcinanie glowy www.autonom.pl/?p=5880 www.nacjonalista.pl/2013/05/17/wlochy-ni...lofem-zabil-3-osoby/ islamizacja paryza www.nacjonalista.pl/2012/04/28/olsztyn-a...rabskiego-nozownika/ www.naszdziennik.pl/swiat/14986,islamscy...ariatu-w-belgii.html narodowcy.net/muzulmanie-zaprowadzaja-pr...londynie/2013/01/17/ www.pch24.pl/wielka-brytania--zasilek-dl...-dzihad,12927,i.html www.wykop.pl/link/1474389/muzulmanie-w-b...&utm_medium=main demotywatory.pl/2781447/Tak-wyglada-kara-%20za-nieposluszenstwo www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/wywiad_z...e_sa_jak_bomby_20701 www.pch24.pl/kolejne-przypadki-wandalizm...francji,14543,i.html www.pch24.pl/straszliwa-profanacja-we-fr...a-plaga,14673,i.html naszdziennik.pl/wiara-przesladowania/327...akowali-kaplana.html zamieszki www.nacjonalista.pl/2012/04/10/kolejna-m...p-ludobojstwu-burow/ www.nacjonalista.pl/2012/07/27/rpa-czarn...owali-biala-rodzine/ torlin.wordpress.com/2012/06/22/cisza-i-...bskim-niewolnictwie/ www.nacjonalista.pl/2013/05/25/wystarczy...ntami-w-sztokholmie/ jak ocalić jak napaść na państwo i jak się bronić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
Jesli czlowiek ma byc czlowiekiem to i tak nim bedzie bez wzgledu na to czy jest katolikie czy ateista, a religia nie ma nic tu do tego tylko kultura w jakiej sie ludzie wychowuja.. dla jednych to wiocha i zacofanie, ale co tu powiedziec o polaczkach ktorzy przywoza 40 kilo cebuli z polski bo tanio? czy to nie jest wiocha? Pracuje z norwegami i mowia wprost ze polacy nie sa lubiami bo to zlodzieje i alkoholicy ale kazdy ma na to wywalone bo nikt tu nie przyjechal na wakacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Pracuje z norwegami i mowia wprost ze polacy nie sa lubiami bo to zlodzieje i alkoholicy

no i prohibicja jest dlatego ze malo kupuja alkocholu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów
marionetka O
(marionetkaevli)
Początkujący
a gdzie tu jest mowa o milosci? czyzby problem czytania ze zrozumieniem? w takim razie odsylam do hmm.. podstawowki, tam tego uczą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
marionetkaevli
Możesz jaśniej o co ci chodzi.
Zanim pójdę do podstawówki, wyjaśnij mi proszę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia