Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(11861 niezalogowanych)
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Islam musi zniknąć!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Joseph napisal
chłopie ośmieszasz się jak macierewicz,
Joseph napisal
poziom intelektualny co kociarz..
tak pisze kazdy leming zwlaszcza ze dzisiaj nawet Tusk przed Maciarewiczem spasowal
sie wystraszyl

Joseph napisal
weź głowę i się rozpędź ściana sama się znajdzie...

o argumentow braklo i atakujesz personalnie

weź znajdź jakiś filmik z lejącymi się cyganami w PL wstaw na jutuba

a co ma Polska do tego ze norwedzy to rasisci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
SENTI napisał:
islam w europie

daj Panie Boże...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
patim napisał:
Joseph napisal
chłopie ośmieszasz się jak macierewicz,
Joseph napisal
poziom intelektualny co kociarz..
tak pisze kazdy leming zwlaszcza ze dzisiaj nawet Tusk przed Maciarewiczem spasowal
sie wystraszyl

Joseph napisal
weź głowę i się rozpędź ściana sama się znajdzie...

o argumentow braklo i atakujesz personalnie

weź znajdź jakiś filmik z lejącymi się cyganami w PL wstaw na jutuba

a co ma Polska do tego ze norwedzy to rasisci

Jak ty argumentów nie rozumiesz to nie moja wina.

Napisze ci jeszcze raz że jak wstawisz taki filmik obojętnie z jaką nacją która przyjechała do jakiegokolwiek kraju to będziesz miał od groma więcej rasistowskich wpisów i to co wstawiłeś o niczym nie świadczy nadzwyczajnym...

Po drugie co mnie Tusk z Macierewiczem obchodzą, wpieprzasz jakieś polityczne podteksty nie wiadomo po co, jak to nie ma nic wspólnego z tematem?

Napisałem ci tekst o macierewiczu bo tak samo jak on szukasz dziury w całym i robisz z siebie pośmiewisko..

Weź znajdź jakiś temat gdzie Norwedzy biją na głowę inne nacje pod jakimś negatywnym względem?

Bo z tematami o rasizmie czy wypadkach drogowych czy jeździe po pijaku to tylko się błaźnisz bo jest tego o wiele mniej niż w PL, a ty usiłujesz na siłę pokazać że jest odwrotnie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Po drugie co mnie Tusk z Macierewiczem obchodzą, wpieprzasz jakieś polityczne podteksty nie wiadomo po co, jak to nie ma nic wspólnego z tematem?

to ty wpieprzasz jakieś polityczne podteksty nie ja

aborcja ,gwalty , rozwody ,homozwiazki ,konkubinat ,narkotyki ,terroryzm ,ABB, tego tez jest wiecej w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Patim napisał:[/b]
co mnie Tusk z Macierewiczem obchodzą, wpieprzasz jakieś polityczne podteksty nie wiadomo po co, jak to nie ma nic wspólnego z tematem?

to ty wpieprzasz jakieś polityczne podteksty nie ja

Napisz mi gdzie poza tym co wspomniałem? (gdzie i tak chodziło o sposób zachowania a nie poglądy polityczne)

Ty jak nie o Tym ze głosuje na Tuska, to tym ze Tusk się wystraszył Macierewicza, hasleka o lemingach i to tylko z tego wątku ostanie wpisy. Po chuj się pytam?

Z tego filmiku co wstawiles 60 wpisów przy 50 tys wyświetleń to jest "aż" 0.012 promila osób oglądających wyraża poglądy rasistowskie, co miałeś z matematyki trzy na szynach i to tylko dlatego ze stary przyniósł pętko kaszanki do szkoly. Dodatkowo trudno nie dziwić się takim wpisom jak widać lejące się bydlo.

Ta aborcja w Polsce nie istnieje bo Polki jeżdżą do Niemiec czy Czech, rozwodów nie ma tyle w pl ale za to są patlogiczne rodziny bo zamiast się rozejsc jak ludzie urządzają sobie i dzieciom piekło w domu. Jeszcze napisz ze w Polsce nie ma korupcji i szarej strefy.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
M. M.
(M12tri)
Nowicjusz
PACIFIC napisał:
Ale ci Norwedzy są opaleni

Zatrzymają to albo będzie za późno...
Zgłoś wpis