Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1884 niezalogowanych)
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Język oczywiście angielski, prawo jazdy kat B, kurs na wózki widłowe w trakcie i wiem że przedsiębiorcy raczej nie są nastawieni na naukę pracowników.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
flink napisał:
Panicz93 napisał:
Jeśli chodzi o wykształcenie to raczej kierunek w drugą stronę, ale doświadczenie choć niewielkie to jest w budowlance, a po za tym mogę się pochwalić że bardzo szybko się uczę.

Taaa...... szybko sie ucze albo moge robic wszystko, na taki haczyk rybki nie zlowisz, budowlanka moze jest dostepna bez kwalifikacji , nie wiem dokladnie bo nigdy ine pracowalem w tej branzy. Transport jesli masz prawo jazdy to ok ale to slabe zarobki a sklep panie to jezyk perfekto jak i wlasciwie w poprzednich branzach wymagany. Jesli nie masz duzych wymagan nie wroze ci przyszlosci tutaj. Prosze odbierz to jako dobra rade

No dzięki za radę tylko nie zrozumiełeś faktu że nie mam dużych wymagań jak na początek z resztą chyba jak każdy, wiadomo że na początek trzeba się gdzieś załapać. Wielu tak zaczynało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
wpisz sobie w wyszukiwarce tu na mn praca i ustaw się w kolejkę, masz dwa wyjścia: jedno to jedziesz na wariata i albo się uda albo nie, drugie wyślij CV do agencji pracy które masz na stronie i czekaj na odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
KonkoN napisał:
wpisz sobie w wyszukiwarce tu na mn praca i ustaw się w kolejkę, masz dwa wyjścia: jedno to jedziesz na wariata i albo się uda albo nie, drugie wyślij CV do agencji pracy które masz na stronie i czekaj na odpowiedz

Ooo i zatrzymajmy się przy wyjściu numer jeden. Mam pare tysięcy koron załóżmy i jade, znajdę prace, ale gdzie się mogę zatrzymać tak żeby od razu nie zbankrutować. Tak na około 3 tygodnie, a jak po tym czasie nic nie znajde to ogon pod siebie i wracam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Panicz93 napisał:

nie zrozumiełeś faktu że nie mam dużych wymagań jak na początek .

No dobrze, az tak bystry to ty nie jestes jak sugerujesz....... wiec ci wyloze bardzo prosto. Masz atanowczo za duze wymagania. Nic nie potrafisz, nie masz zawodu, a na prawo jazdy kat. B, to mozesz swoja dziewczyne podrzucic na lotnisko. Odpusc sobie norwegie, zaoszczedzisz sobie frustracji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Makaryna napisał:
Panicz93 napisał:

No dobrze, az tak bystry to ty nie jestes jak sugerujesz....... wiec ci wyloze bardzo prosto. Masz atanowczo za duze wymagania. Nic nie potrafisz, nie masz zawodu, a na prawo jazdy kat. B, to mozesz swoja dziewczyne podrzucic na lotnisko. Odpusc sobie norwegie, zaoszczedzisz sobie frustracji.

Masz troche racji ale uwierz nie tacy jeździli do Norwegii i im się udawało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Panicz93 napisał:
Makaryna napisał:
Panicz93 napisał:

Masz troche racji ale uwierz nie tacy jeździli do Norwegii i im się udawało.

tzn. masz na mysli prace u Henka za 80kr/h na czarno i mieszkanie z Romkami w 7 w pokoju?

nooo takim to sie tutaj powodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Nie, mam na myśli prace za najniższą przyjętą w Norwegii krajową przy choćby malowaniu domów u norweskiego pracodawcy. P.S. Norwegia i na czarno...? Chyba wiesz mniej niż ja o tym kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
no to teraz chłopie sobie pojechałeś, nie masz bladego pojęcia co się dzieje w Norwegii, nawet nie trzasnąłeś drzwiami od samochodu a już taki strzał w kolano, lepiej zostań w domu i coś sobie ciułaj powoli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Adrian Gorlikowski
(Panicz93)
Wiking
Widzę że na tym forum nie ma nikogo kto choćby chciał udzielić informacji na jaki kolwiek temat. Miłego wymądrzania, chyba lepiej sobie sam poradze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok